Evlendiği günden beri zaten ailesinin gazına gelip boş boş işlerden kavga çıkarıyormis ufacık şeylere bagriyor kavga çıkarıyor bu gece yine aynısı oldu acımasızca vuruyor gözlerimin önünde dayanamıyorum zor tuttuyorum kendimi Yeter artık eskiden banada şiddet uyguluyordu artık büyüdüm diye uygalmiyor anneme boşan DİYORUM dinlemiyor kaç yıldır boşan bu adamdan diyorum anlamıyor elim kolum bağlı oturuyorum hiç bir şey gelmiyor elimden hem piskolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor resmen işkence yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazda kaldım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direkt polisi ara falan demiyeceğim ama annenin ve senin geleceğin için annenle konuşmanı, ikna etmeni öneriyorum. boşanma sürecinde en azından uzaklaştırma yer, boşanıncada rahat rahat yaşarsınız. Yarın öbürgün annen, baban yuzunden kafasini taşa çarparsa kötü sonuçlar getirebilir o yüzden erken önlem almalisiniz. ayrica Kades uygulamasiyla da tek dokunusla acil bir durumda polis cagirabilirsin haberin olsun.
İkna olmuyor ya katil olucam ya kendimi oldurcem
Annen şikayet etsin uzaklaştırma alır baban 1 ay
Etmiyor
O zaman suç babanda değil annende ha o etmiyorsa sen et dicem faydası olmaz anen senin elinden tutmadiktan sonra boş yani
Evet hiç bir şey gelmiyor elimden
Yapacak tek şey şiddet uygulayinca cep telefonundan koruma tuşuna basarak güvenliği çağırmak en yakın polis jandarma kim varsa 5 dakika içinde evinizde olup suç üstü yaparak uzaklastirmalari olacak
Öyle yapsam ne olcak annem boşanmam diyor şikayetçi değilim dicek bu seferde adam bana saracak beni öldürecek sen nasıl polis çağırirrsin diiye
Boşanmasına gerek yok zaten sadece göz dağı versin ilk şikayette 1 ay uzaklaştırıp ikincisinde 5 gün disiplin cezası alarak ceza evine atarlar birdaha şiddet uygulamaz korkudan
Daha çok kinlenir dünyada cehennemi tattırdı bana
3 cu şikayette 6 ay ceza evine gireceğini bildiği için süt dökmüş kedi olur inan
Peki döverken videoya çeksem şey kaydı alsam
O daha iyi delil
Babanı şikayet et polise biliyorum bu asla bir çözüm olmuyor ama vazgeçme izin verme buna
Veriyorm Allah kahretsin veriyorum annem dinlemiyor beni öldürecem kendimi artık dayanamıyorum çok gücüme gidiyor
Hayır böyle deme sadece korkma tamam mı anneni koru sen susarsan baban daha çok yapar susma annen dik duramıyor sen dur bari
Dua et yalvarıyorum dua et düzelsin bu durum yalvarıyorum dua et bize lütfen
Annesi istemedikten sonra polise şikayet etse ne olur etmese ne çok çok 1 ay bilemedin 6 ay uzaklaştırma cezası alacak uymazsa da kısa süreli hapis cezası alır annesi eski tip Anadolu kadını gibi duruyor. Bizde boşanma olmaz gibi bir anlayışa sahip gibi kızında elinden bir şey gelmiyor şikayet etse nafile yani Allah yardımcısı olsun.
Ben dua edemem ama senin için en güzel şeyleri dilerim ve üzgünüm ama tanrı değil seni kurtaracak olan sadece sensin senin dik duruşun bunu anlaman gerekiyor
Hayır genç aslında ileri görüşlü ama kaç yıldır inadina bosanmiyor diyebilirim seviyorda babamı yarın gidelim diyorum karakola bir yere gitmicem ben diyor
@MsmRntgnci elinden bir şey gelmiyor diye susup bir köşeye sinsin mi yani annesi her geçen gün fazlasını yaşayacak ben de yaşadım sesini çıkar lütfen susma asla o acımasızsa sen de ona acıma
ne yapsın çeksin babasını mı vursun annesi ikna olmadıktan sonra her gün şikayet etsin çok çok mahkeme açılır dava hiç bir suçu yoksa para cezasına döner 5 sene suça bulaşmamak kaydıyla aynı olayı tekrar yaparsa infazı yanar cezayı da yatar hapiste oda 1-2 sene iyi halden indirim alırsa 6 ay yatar çıkar eee ne değişti 6 ay uzaklaştı annesi ikna olmadıktan poliste hikaye savcıda jandarmada
@MsmRntgnci annem babam yüzünden öldü bana gelip bunları anlatma senin burada veriye döktüğün şeylerin en boktan hallerini yaşadım ben ne yapayım bu kıza da dik dur demek zorundayım ki öyle olmalı babasını öldürsün demiyorum ama korkutsun ya de ki annenin önüne geçip anneme dokunursan şunu yaparım bunu yaparım de bari korkut biz onlar gibi cani ve acımasız değiliz bir gün bu kadının o şerefsiz yüzünden ölmeyeceği ne malum ayrıca adalet sistemini ben de biliyorum ama bir şeyler yapmalı en azından ben her yolu denedim desin
Beni döver çakar iki tokat susturur
anneni al kaç
Dinlemiyor beni
Allah yardımcısı olsun inşallah
İnş
İnşallah
Dua et lütfen Allah için nolur
Duam seninle inşallah rabbim babana hidayet verir düzelir
Duzelcehine umudum yok ya katil olucam ya kendimi odlurcem
Saçmalama öyle şeyler yapma hayatını yakma
Tek yapabildiğimiz ağlamak sigara içmek
Gel kanka beraber icek sigarayı
Bira da ismarlarsan gelicem
Olur ama kanka bira geçici özelliği var ama benimle. Konuşunca rahatlarsın için doludur senin
Yazar mısın bana konuşalım
İçimin dolu olması önemli değil intikam istiyorum annemin intikamı çocukluğumun intikamı amiliyattan çıkmıştım dikiş vardı yüzümde gel iki gün sonra tokatladı beni daha bandaj bile çıkmamıştı çocukluğumun intikamıni istiyorum konuşmak kesmez intikam keser anca beni
Sakin ol önce konuşarak bir yol buluruz
Yanlış anlamada onada baba denmez zaten o şekilde yapılır mı vicdansız
Benim xper seviyom mesaja yetmiyor
Benimde yetmiyor telegram vereyim