Psikolojik problemleri olan biriyle nasıl doğru iletişim kurabilirim?

Kız kardeşimin psikolojik problemleri var başa çıkamıyorum biraz fikir sahibi olabilmeniz için yaşadıklarımızı anlatmak istiyorum babam 2018de annemi öldürüldü şu an ceza evinde olay zamanı kardeşimde oradaydı ben o zaman universitede farklı bir şehirdeyim geldiğimde kardeşim devlet yurduna kaydedilmişti ve bir süre hiç görüşemedik çok kısa bir süre sonra bir kızı bıçaklayıp yurttan atıldi 1 aya yakın süre çocuk ceza evinde kaldı çıktıkdan sonra abim kardeşim ve ben beraber yaşadık 2020de abim intihar etti ve o zaman yine kardeşim evdeydi o görüntüler benim bile hala uykumu kaçırıyor ki o benden çok küçük ergenlik döneminde daha bunların onun için ağır olduğunun farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor psikolojik tedavi gördü ilaç kullandı ama bu aralar çok kötü bir durumda sürekli yersiz yere kavga çıkarıp insanlara saldırıyor çok defa dayakda yedi ama durmuyor karakoldan topluyorum ya neysek siciline bir şey işlemedi birçok spora kaydını yaptırdım hani belki öfkesini yener iyi gelir diye ama hayır gitmedi hiç birine kum torbası aldım sinirini atması için geçen gün odasına girdiğimde bıçakla torbaya saldıriyordu ya o an kendi kardeşimden korktum potansiyel bir katil gibi davranıyordu. geçen gün evde babamın eşyalarını bulmuş bahçede ateş yakıp yanisini izliyordu gidip konuşmaya çalışıyorum ama bana nefretle karşılık veriyor babamin ziyaretine gidiyorum diye ne olursa olsun babam benim ne yapabilirim. O babamı zaten hic sevmezdi çünkü hep problemli bir cocuktu babamdanda hep dayak yerdi birde annem ölünce tamamen düşman bildi. Benden nefret ediyor hiç bir zaman yanında olmama izin vermiyor evden kaçıyor bulup getiriyorum ama nafile seneye 18 olucak o zamam napicam hiç bir şekilde tutamam onu ben kardeşimi kaybetmek istemiyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor belki bir tavsiyede bukunursunuz bilmiyorum ama çok doldum artık birileriyle paylaşmak istedim
Psikolojik problemleri olan biriyle nasıl doğru iletişim kurabilirim?