Daha öncede haberi yapıldığı üzere Atatürk dizisi çıkıcak. Başrolde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü canlandıracak Aras Bulut İğnemli bulunuyor.
Gelen bilgilere göre oyuncu Aras Bulut Atatürk rolünü üstlenmek için yapımcı ile bölüm başı 700.000TL nakit + prim + Bazı ayrıcalıklar olmak üzere anlaşma sağlamış.
Herkesin tanıdığı ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena GOMEZ yakınlarda bi dizide oynamış ve bölüm başı 100.000$ kazandigi ortaya çıkmıştı.Bazı amerikalı kişiler 100.000$ bir amerikalının 2 yılda kazandığı bir ücret. Bir sanatçının bu parayı 4 saatlik bir çekimde kazanması kabul edilemez! şeklinde sert eleştirilerde bulunmuştu ve dizi eleştiriler üzerine yayınlanmamıştı...
Bizim ülkemizde ise Aras Bulut primler hariç tek bir bölüm için 700.000tl alıcak ve bu meglağ bir türkün 164 aylığına ve ya 13,7 yıllık gelirine tekabül ediyor! işin ilginç tarafı ise pek bir tepki almadı...
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aras Bulut İğnemli'nin Atatürk'ü canlandırmak için anlaştığı rakamı biliyormusunuz?
Aslında Aras gibi oyuncular yüksek almıyor. Bizler düşük maaş alıyoruz. Mesela bakın 2016 yılında bir öğretmen 3200tl maas alırdı bu da yaklaşık 1200$ ederdi. Şimdi ise 7000tl alıyor yaklaşık 450$ anca ediyor! Maaşlarımızın %60'ı çalındı! Kimse öğretmenlerin sesine kulak vermiyor. 2023 seçiminde duyarlar sesimizi...
Bizler de aynı 8-10 civarı değişiyor ve 500 dolar. Ama eskiden dediğin gibi bin dolar üstü ederdi. Ve bir iki maaşla en son çıkan telefonu bilgisayarı alabilirdik. Şimdi 4-5 maaşa ancak.
Yuhhhhhh ooooooooohaaaaaaa yaaaa millet asgari ücreti bile bulamıyor! Bizim burada giyim mağazasında kızlar 3000tlye çalışıyor günde 10 saat hemde. Yazık gerçekten insanları aptal yerine koyuyorlar.
Atatürk kalksa mezarından onun bile zoruna gider. Gerçekten zoruma gidiyor. Bir artist 1 saatlik bir bölüm için 700.000tl alıcak. Gerçekten pes...
Turkiyedeki yaşayan fukaralar düşünsün! Ben isvicrede yaşıyorum 4600 frank aylığımı alıyorum kim kimden ne kadar kazanıyor umrumda bile değil!
Bir millet eşşşek olursa böyle şeyler zaten kaçınılmaz olur 😂😂🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Vergilerimizden giden paralarin pesine dusseninize , eleştiri yapilacak para onlar. Benim cebimden giden paralardir. Sanatcinin konser parasi, flim parasi beni ilgilendirmez. Yapimci sirket nerden aliyorsa o parayi kendisine dert , benim param degil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ohaaa yaaa😤 ben 2 yıldır mezunum. Asgari ücrete talibim! 3000tlye çalışıyorum. Beni BİM bile almadı. Asgari ücrete iş arıyorum yaa bu kadar olmaz. Kimi bu ülkenin kaymağını yer biz ise artıklarını bile yiyemiyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların beğendiği her artist herkesi canlandırabilir. Sinema sektörü feminist terörün en güçlü olduğu yerdir. Amber Heardün Johnny Deepin yatağına s. çtığı bir dünyadan bahsediyoruz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu ülkede ya topcu ya popcu ya da artist olacaksın! Gerisi sadece amelelik! Geri kalan kişiler bu kişileri zengin etmek için köle gibi çalışır...
Hayatında hiçbir sete gittin mi oyuncuların ne kadar yoğun çalıştığını haftanın 6 günü köpek gibi çalıştığını bir sahneyi 9-10 kere çektiğini yağmurlu sahnelerde hasta olduklarını Hani bir televizyoncu olarak bu işlerin içerisindeyim de gerçekten çok