Bu feminizmi savunan sözde feminist olacak "feminaziler" her zaman erkek düşmanlığı yapıyorlar. Bunların soyları gerçekten kurumalı diye düşünüyorum. Sizce?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12Feminist olmayı yanlış anlayıp da tüm erkekleri linç edenlere ben de karşıyım. Fakat orta da bir gerçek var ki eşitlikten kastımız, birbirimizin her konudaki kopyası değil. Neden? Çünkü biyolojimiz farklı. Elbette farklar olur ama gerçek bir feministin istediği şey, birini dinine ya da ırkına göre küçümsenmemesi ve mesela ev işini sadece kadın işi görülmemesi ya da sadece erkekler çalışabilir gibi görünmemesi tarzı şeyler. Yoksa eşitiz diye benim sünnet olmam ya da senin bebek doğurmandan bahsedilmiyor.
Sen güzel düşünüyorsun. Benim kastettiğim "feminaziler"
Tamamen erkekleri aşağılayıp, erkeklerin yok olmasını isteyen ve hepsine hareketler eden mahlukatlar.
Feministlerden çoğu böyle düşünmüyor bizzat şahit olduğumu soyluyorum.
Onlar kendilerini feminist sananlar. Fakat bazı erkekler de eşitliği birebir kopya olmak sanabiliyor. Mesela biz sevgili olsak, sana çiçek almam saçma olmaz mı? 🙂 Ama bazı erkekler "ben çiçek aldım, o da eşitsek çiçek alsın" diyor. Ben kadın olarak çiçek isterim ve başka zaman da sevdiğime saat alırım mesela. Aslında karşılıklı s*dik yarıştırılmasa güzel şey feministlik 😅
Güzel bir şey de insanlar cahil olduğu sürece yarardan çok zarar veriyor bence. Bir de bu feminizm önderleri gibi olan kadınlar varya, bizi şimdiye kadar şöyle kötü yasattilar böyle kötü yasattilar, artık bizim vaktimiz falan gibi konuşup gaz veriyor. En başındaki kişiler böyle olunca da insanlar normal algılıyor.
Artık biz de özgürüz ve ezilmeyeceğiz gibisinden bir tavır da olabilir. Mesela bir erkek ağladığında ona "erkek adam ağlamaz" diye içine attırıp da many*k etmemeliyiz ya da bir kadın gece gezince "y0llu" dememeliyiz gibi şeyler. Bence feministlik güzel şey 🙂
Haklısın
Bence feminizmi ortadan kaldırmak lazım, dövmek yanlış. Ama eğer bir kadın sana vuruyorsa senin de vurmak gerekir ben böyle düşünüyorum. İnsanların da mal gibi atlamamasi gerekli böyle bir durumda.
Kesinlikle. Madem eşitlik var, erkek mağdur olmayacak.
Kesinlikle mağdur oluyor. Bana lisede 1.50 bir kız vurup dururdu ve bir şey yapamıyordum.
Feminizm in tanımı çok güzel. Tanımını okuyunca ben de olmak istiyorum. Ama çok sapıttı erkek düşmanlığı yapıyorlar hele Twitter kanser bir yer
Sen feminist misin? O zaman erkeklerim yüz karasısın sen. Erkek adam feminist olmaz.
Saf, düşmanlık beslemeyen feministler iyidir.
Erkek adam niye feminist olmasın? Feministlik erkek haklarını da korur. (Tabii gerçek feministse)