Aile & Toplum Şu an ne yapmak isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Uçuk bişey söyleyinben araba kaçırarak bu ülkeden kaçmak isterdim şu an Güncellemeler+1 yıl Arabayla havalimanına gidicem işte pf Şu an ne yapmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
auditor Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Yoldan yuksek ses muzikle araba kullanan o yausaklari dogramak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Lan hiç unutmam bir kere sırf kızım ve o sokaktayım diye 3 kez geçmişlerdi pe. nk Yorumla
demekoyle27 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Uçak kaçırıp parasını firmanın ibanina atmak o kadar zenginim ama gidip almak kaçırmak kadar heyecanlı olmaz di 1 0 Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Rpg fırlatmak istiyorum ben ya Bi kere denemek istiyorum gkakfks 1 0 Yorumla
Burak17019B Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl F-16 ile uçmak kötülere bomba yaptırmakkkk bir. pilot olarak 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Pilot musunuz? Yorumla Burak17019B +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Hayalimi yaşıyorsunuz benim için de mutlu olun duygulndım... Yorumla Burak17019B +1 yıl Çok zor değil sende olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sayısaldan kaybettim işletmeci olucam Yorumla Burak17019B +1 yıl Tekrar dene Yorumla Soran +1 yıl Olur Umarım🙏🏻 Yorumla Burak17019B +1 yıl Nerde yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Burak17019B +1 yıl Hm bende İstanbul Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl takım elbiseyle içi su dolu kuvete girip viski şişesi alıp demlenip son ses haykı cepkin dinlemek isterdim 1 0 Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Araba kaçırarak ülkeden nasıl kaçacaksın 😀😀 uçak kaçır bari 😀😀😀 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Arabayla ilk önce havalimanına gidicem tabi 😏 Yorumla Efinans +1 yıl Ülke olarak vizyon yoksunuyuz 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Araba kullanmak istiyorum şu an olamaz mı belki uçan araba Yorumla Efinans +1 yıl Uçan araba bulursan kullan 😀 Yorumla Soran +1 yıl İnş🤩 Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl yağmurda yalın ayak koşmak isterdim 1 2 Yorumla Eyylül_ +1 yıl ertesi gün zatürre ssjd Yorumla Soran +1 yıl Shdjhksjd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmişe gitmek isterdim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi onu bende çok isterdim Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Özel uçak kaçırmak isterdimmm 1 0 Yorumla
AkınKocatepe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bu saatte sevişmekten başka ne yapilir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben yapılamicak uçuk şeylerden söz ediyorum Yorumla AkınKocatepe +1 yıl Uzaya çıkıp dunyayi tepeden izlerken alkol almak güzel olurdu Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl arabayla suriye'ye mi kaçacaksın olum 1 0 Yorumla
tuğrulk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Arabayla nereye kadar kaçacan :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama şu an araba süresim var Yorumla tuğrulk +1 yıl Bende Amerika hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bi özel jet ver elini miami SAN fransisco Yorumla tuğrulk +1 yıl Kamyon olur mu 🤪🤪🤪 Ford truck Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Banka hesabımda bir kaç milyon dalırs görmek.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnş gerçek olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben eski sevgilimi ö*dürmek isterdim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aman diyelim aman sen onun seviyesine inme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yılımı verdim yaranamadım gitti 2 ayda onunla öpüşen kızla aldattı beni Yorumla Soran +1 yıl Iyh pislik, yılan, şerefsiz boş ver senin ahını almış ahı çıkar aheste aheste kalitesizi düşünme kudursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay öyle Allahından bulsun benden değil onu ö*ldüreceğime gider daha güzel şeyler yaparım Yorumla Soran +1 yıl Salla gitsin geçen iki çocuk beni üzdü ahımı aldı ikiside dün kavga ettiler ağzı burnu kırıldı ikisinin mazlumun ahı çıkar sen salla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sevene değilde verene giden insana üzülmüyorum bile daha beter olsunlar Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Senin yakıt fiyatlarından haberin var mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gece gece araba kaçırabiliyorsam benzini dolu olsun bir zahmet Yorumla
Asya1625 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Banka soymak 1 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Grup 0 17 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Napıcan havalimanında Yorumla Soran +1 yıl Kaçıcam bu ülkeden Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Nereye Yorumla Soran +1 yıl California Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Üzüm bağlarında takılırsın Yorumla Soran +1 yıl Takılmam😠 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Üzüm bağları yok ki orada Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Şarapları meşhur Yorumla Soran +1 yıl Ben ordaki yollarda kaykay sürücem 😊 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sürersin tabi. Zevkine de bak ama Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sen mi yazdın? Yorumla Soran +1 yıl Neyi? Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Özelden Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yazmadım Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl tamam sen napıyosun Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Depoyu dolduramazsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne deposu? Yorumla ciddi_misin +1 yıl Yakıt deposu Yorumla Soran +1 yıl Zaten kaçırabiliyorsam onlar hallolmuş olucak Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yatıp uyumak mis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yoldan yuksek ses muzikle araba kullanan o yausaklari dogramak
Lan hiç unutmam bir kere sırf kızım ve o sokaktayım diye 3 kez geçmişlerdi pe. nk
Uçak kaçırıp parasını firmanın ibanina atmak o kadar zenginim ama gidip almak kaçırmak kadar heyecanlı olmaz di
Rpg fırlatmak istiyorum ben ya Bi kere denemek istiyorum gkakfks
F-16 ile uçmak kötülere bomba yaptırmakkkk bir. pilot olarak
Pilot musunuz?
Evett
Hayalimi yaşıyorsunuz benim için de mutlu olun duygulndım...
Çok zor değil sende olabilirsin
Sayısaldan kaybettim işletmeci olucam
Tekrar dene
Olur Umarım🙏🏻
Nerde yaşıyosun
İzmir
Hm bende İstanbul
takım elbiseyle içi su dolu kuvete girip viski şişesi alıp demlenip son ses haykı cepkin dinlemek isterdim
Araba kaçırarak ülkeden nasıl kaçacaksın 😀😀 uçak kaçır bari 😀😀😀
Arabayla ilk önce havalimanına gidicem tabi 😏
Ülke olarak vizyon yoksunuyuz 😀😀
Araba kullanmak istiyorum şu an olamaz mı belki uçan araba
Uçan araba bulursan kullan 😀
İnş🤩
yağmurda yalın ayak koşmak isterdim
ertesi gün zatürre ssjd
Shdjhksjd
Geçmişe gitmek isterdim
Çok iyi onu bende çok isterdim
Bende gemiyle okyanusa açılmak isterdim
Özel uçak kaçırmak isterdimmm
Bu saatte sevişmekten başka ne yapilir
Ben yapılamicak uçuk şeylerden söz ediyorum
Uzaya çıkıp dunyayi tepeden izlerken alkol almak güzel olurdu
İyimiş
Makinalı tüfekle ateş etmek
arabayla suriye'ye mi kaçacaksın olum
seks iyi gelebilirdi şahsen şu an
Arabayla nereye kadar kaçacan :)
Bilmiyorum ama şu an araba süresim var
Bende Amerika hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bi özel jet ver elini miami SAN fransisco
Kamyon olur mu 🤪🤪🤪 Ford truck
Banka hesabımda bir kaç milyon dalırs görmek..
İnş gerçek olur
Tatile çıkmak
Ben eski sevgilimi ö*dürmek isterdim
Aman diyelim aman sen onun seviyesine inme
2 yılımı verdim yaranamadım gitti 2 ayda onunla öpüşen kızla aldattı beni
Iyh pislik, yılan, şerefsiz boş ver senin ahını almış ahı çıkar aheste aheste kalitesizi düşünme kudursun
Ay öyle Allahından bulsun benden değil onu ö*ldüreceğime gider daha güzel şeyler yaparım
Salla gitsin geçen iki çocuk beni üzdü ahımı aldı ikiside dün kavga ettiler ağzı burnu kırıldı ikisinin mazlumun ahı çıkar sen salla
Ya sevene değilde verene giden insana üzülmüyorum bile daha beter olsunlar
Senin yakıt fiyatlarından haberin var mı
Gece gece araba kaçırabiliyorsam benzini dolu olsun bir zahmet
Uzayı keşfetmek isterdim 😀
Banka soymak
Grup
Napıcan havalimanında
Kaçıcam bu ülkeden
Nereye
California
Üzüm bağlarında takılırsın
Takılmam😠