Kişilik & Karakter Şu an ne yapmak isterdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedir? Güncellemeler+1 yıl İyi geceler. Şu an ne yapmak isterdin? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey istemezdim 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bir öğretmen kızın bana bir şeyler öğretmesini isterdim. 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Uzun boş bir yolda, güzel bir araç ile yağmurlu bir havada gazlamak. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kilo sorunum olmasa yemek siparişi vermek isterdim. 0 0 Yorumla
Pataküt Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Hayatımı sonlandırmak gibi işe girişmek Ama olmuyor hsshhs 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kokorec yemek ,:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiç bir şey istemezdim
Bir öğretmen kızın bana bir şeyler öğretmesini isterdim.
Uzun boş bir yolda, güzel bir araç ile yağmurlu bir havada gazlamak.
Kilo sorunum olmasa yemek siparişi vermek isterdim.
Hayatımı sonlandırmak gibi işe girişmek
Ama olmuyor hsshhs
Her şey serbest mi konuda
Şehvetli bir seks
Sevdiğim kızın kucağına yatmak isterim tamda
Kokorec yemek ,:)
Fena şeyler
Gazlamak isterdim.
Sohbet etmek mi istiyorsun
senin istediğin şeyi
Çay içmek isterdim