Ailede huzurumuz yok yardim eder misiniz iyi degilim?

Sorun şu annemle halam kavgalı halam annemin namusuna laf etti diye annem halamdan nefret ediyo hep kavga ediyolar babamla, artık psikolojim bozuldu derslerim zaten cok kotu sınıfta kalıcam bu sene , annemle babam bu sene icinde 10 kez kavga etmislerdir 2 si buyuk kavga ettiler 2sinde de annemle adanaya gitmeye kalktik hatta valizi toplamisti bende yalnız birakmak istemedim ve en son kavgadan sonra baristilar halamla annemde baristilar ama cok fazla konusmuyolsr hatta hic konusmuyolar ve bizim dukkanimiz var halamlarla ortagiz halamla annem bulaşıkxilik yapiyolar birbirlerini gormememek icin 1 hafta annem 1 hafta halam gidiyo dukkana ve onceki gun annem babam ben disariya gezmeye ciktik aksam deniz kenarına çıktık konuştuk falan babam artık çok sıkıldım daraldım dedi hayattan sonra annem durur mu hemen tabi trip atmaya başladı annem , konuşmaya falan başladık yine sonra , birden uzun bi sessizlik oldu annem şey dedi sohbetinize doyum olmuyo dedi niye konusmuyosunuz vb. Seyler dedi kalkalim dedi bende kalkalim dedi ve eve geldigimizde annem yine babamla konusmuyodu kucuk kavga ettiler bugunde babam diyor kafam cok dolu dinlenelim hafta sonu bi yere gidelim kalalım kafamizi dinliyelim mutlu mutlu anlatiyo sonra annemi aradi hastayim demis morali nasil bozuldu halamda anlatiyo baban cok kotu gerçekten çok kotu gidip kafa dinlemesi gerekiyor tek baslarina gitsinler dedi yalniz kalsinlar dedi bende tamam demistim annem hastayım diyene kadar tabi sonra babama dedim ne dedi felan diye hastayım dedj diyo artik sıkıldım ben iyi degilim dedi hepimizin ihtiyaci var diyorum dedi cidden artik sıkıldım psikolojim bozuldu bozuldu değil kalmadı bitti yani , sanki gozlerim programlanmis gibi her aklima gelince agliyorum yoruldum... oneri verin lutfen bize ben iyi degilim hayat zevkim yok artik derslerim zaten cok kotu sinifta kalicam bu sene öneri verin ve iyi hissettirin bana lutfen size guveniyorum :'))...
Ailede huzurumuz yok yardim eder misiniz iyi degilim?