Aldatan babaya nasıl davranmalı?

Annem de ben de emindik, emin olduğumuz şey tastiklendi.(Daha doğrusu annem daha önce öğrenmiş ama 38393933. kez affetmiş, dün akşam yeni şeyler oldu.) Babam annemi aldatıyormuş, cinsel ilişkiye bile girmişler. Kadın babama "Seninle beraber olmak efsaneydi." diye mesaj atmış iki hafta önce. Annem dün akşam kadının babama "Duşa giriyorum." yazdığını görmüş. Kıyamet koptu. Apartman ayağa kalktı, komşular kapımıza geldi, annem babamı evden kovup her şeyini çöpe attı. Babama ölesiye kızgınım. Annem her şeyi gözüyle gördüğü halde hala inkar ediyor, hala benim üstüme yalan yere yemin ediyor, ben ona tavır yapıyorum diye bana kızıyor. Seninle kardeşin için ölürüm."diyordu, dün akşamdan beri aramadı bile. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Bu saatten sonra babama nasıl davranmalıyım? Sizin ebeveynlerinizden biri diğerini aldattı mı? Aldattıysa siz ne yaptınız?

(Babam kadının patronu ve kadın babamın evli, çocuklu olduğunu biliyor. Hatta bana çeyizime koyayım diye patik bile vermişti.)
Güncellemeler
+1 yıl
Annem babamı YİNE affetti arkadaşlar. Söylediği her şeyi üzerinden 24 saat bile geçmeden çiğnedi. O yüzden anneme sakın acımayın ve üzülmeyin. Bundan sonra ben de o gurursuz, omurgasız kadına acımayacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir anlık gazla annem hakkında abuk subuk konuştuğum için çok pişmanım. O bizim için çok şeye katlandı. Bu lafları hak etmiyor. İlk güncellemeyi yaparken kafam çok bozuktu. Ne dediğimi bilememişim
Aldatan babaya nasıl davranmalı?