Kadınlara yapılan yaş baskısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
12
3
Görüşünü yaz
3Kız Görüşü
12Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
312
SonNöbetTutucu | Aile & Toplum konusunda 62 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
"Evde kalmak" gibi iğrenç bir cümle var mı ya? Hangi devirde yaşıyoruz? 18'inde evlenenleri de görüyoruz ne hallere düşüyorlar. Evliliğin yaşı yoktur. İnsan kendisini evliliğe hazır hisseder, hayatını birlikte geçirmek istediği birisi girer hayatına ve evlenir. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek nedir?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 ay
yok hersey nasip kısmet. millet var 20 yaşında evleniyor hayatı karariyor. 35de evleniyor çok mutlu. yaşta sorun değil kiminle hayatını geçirmek istediğin kişide senin kaderin. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılastirsin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
gokantemur | Aile & Toplum konusunda 529 görüş paylaştı.
Master
1 ay
35 yaşından sonra bir kadının hamile kalma yüzdesi oldukça düşer. Hatta hatta 42 yaşında menepoza giren o kadar çok kadın var ki..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
312"Evde kalmak" gibi iğrenç bir cümle var mı ya? Hangi devirde yaşıyoruz? 18'inde evlenenleri de görüyoruz ne hallere düşüyorlar. Evliliğin yaşı yoktur. İnsan kendisini evliliğe hazır hisseder, hayatını birlikte geçirmek istediği birisi girer hayatına ve evlenir. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek nedir?
yok hersey nasip kısmet. millet var 20 yaşında evleniyor hayatı karariyor. 35de evleniyor çok mutlu. yaşta sorun değil kiminle hayatını geçirmek istediğin kişide senin kaderin. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılastirsin
35 yaşından sonra bir kadının hamile kalma yüzdesi oldukça düşer. Hatta hatta 42 yaşında menepoza giren o kadar çok kadın var ki..
35 te giren var.
@ikizterazi evet evet nadirde olsa 35 yaşında menepoza giren de var. 👍
Yaşa takılan insanların beyin yoksunu olduğunu düşünüyorum
Belli bir yaştan sonra doğum da çocuk yapmakta zorlaşıyor çunku bu bir gerçek.
Onlara inat sende evlenme. Hatta erkeklerden uzak dur.
Yalnız kalma şeyi saçma ama biyolojik de bir gerçek var. Ne kadar gçe o kadar kötü
Erkeklerde de iş konusunda öyle baskı var ona bakarsan
Hayat sana ait istediğin gibi yaşa hatta istersen bitir sana kalmış
Sizin gördüğümüz baskı*
Olmayan baskı*
Yine birilerini zorla evlendirme çabaları...
Sen boş ver canım milleti yaşa gitsin der herkese
Bu erkeklerede yapılıyor maalesef
Ne iş yapıyorsunuz
Gerçeklik payı var
Ne gibi
Bilinen seyler