#nanelikedi
Bazıları abartabiliyor. Ama regl ağrısının şiddeti kişiden kişiye değişiyor. O yüzden bir şey diyemem ama evet yukarıdada bir arkadaşımızın yazdığı gibi erkekler malum yerine tekmeyi yedikten sonra nasıl kıvranıyorlarsa kadınlarda her ay o ağrıyı 1 hafta boyunca çekiyorlar. Erkekler biraz empati yapabilirler bence. Sonuçta onlar regl olmuyor.
Regliyi abartan bizler değiliz, hafife alan erkekler. Testislerine tekme yediklerinde acısı uzun süre geçmiyor, kıvranıyorlar. Bunu belli bir yaştan sonra her ay 1 hafta yaşadıklarını düşünürlerse belki biraz olsun empati yapabilirler.
abartsalar bile hakları olduğunu düşünüyorum. biz insanoğlu nun canı tatlıdır. kim bilir ne acılar çekiyolar . Allah yardımcıları olsun
şurda b i dişimiz ağrıyo da kıvranıp duruyoruz , onlar regır acısını her ay yaşıyo . anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum. bu yüzden abartsalar da hakları
Kesinlikle yaşamayan bu konuda yorum yapamaz
👏🏻 👏🏻
EİG için teşekkür ederim
🤗🤗
Valla bence her kız bunu farklı yaşıyo nasıl ki fizyolojimiz farklı bunu da yaşama şeklimiz farklı kimimizde çok ağrılı geçip hayattan koparırken kimimizde varla yok arası etki yaratıyor benim fikrimce
Saglikli beslenen birinde sanci olmaz abartiyorlar ben mis gibiyim
Beslenme ile pek alakası yok, dolaylı olarak var ama direkt olarak yok :)
Ben sporcuyum, olabildigince iyi beslendigime gore hic sancim olmamasi gerek. Oyle birsey yok. Genetik biraz da.
@sweet_girl00 Evet kendisinde sancı olmayan herkeste öyle olduğunu düşünüyor genel kanım bu :(
@sweet_girl00 sporcuyum diye iyi mi besleniyosun saniyosun. Bakiyorum etrafimdaki sporculara hep protein agirlikli besleniyorlar. Oysa kas için karbonhidrat cok onemlidir. Karbonhidratta geri kaliyorlar
Sen benim iyi beslenmedigimi nerden biliyosun ya? Karbonhidratin onemini senden iyi biliyorum. Suclamaya calisipda kendini hakli cikarmaya calisma. Kafandan element uydurma.
Konuştukça büyüyor bence. Yani şöyle bir gerçek var ki bu biyolojik bir şey yani hep yaşıyoruz bir yerden sonra alışmış olmak gerek. Bu kadar da büyütmeye gerek yok bence
Evet, kesinlikle abartılıyor.
Çoğu şey gibi bu da doğamızın gereği, ama bu ahlamalar vahlamalar çok anlamsız. Zaten bunlar da yeni moda oldu.
Bazileri abartiyor cunku her adet doneminde laf ediyorlsr. Artik bir gun alisman lazim dimi?
Ağrı alışılacak bir şey değil pek ama :)
Herkesin mi agriyor? Ayrica kac yasindasin? bir yastan sonra artik alisiyorsun gunluk hayatina normal dvm edebiliyorsun
Evet. Çok abartıyolar zaten uzun zamandır oluyoruz artık alışmamız gerek ve çocuk gibi mızmızlık yapmamamız gerek.
Abartiyo diyen erkegin allah basina verse keske sadece bir gun hem o psikolojiyi hem sancilari
Kadınlar da diyor, sorunumuz orada başlıyor :)
Herkeste aynı şekilde geçmiyor bu dönem o yüzden abartıyolar diyemem
Biraz abartiyorlar acikcasi ben de pek agri olmuyor 😂
Bazılar abartıyor olabilir ama kolay bir dönem değil
Bazı kızlar var bir erkeği beğendiyse konuyu kilodunun altından açmaya başlıyor..
-Karnım çok ağrıyor yaaa ben sana sonra yazarım
+ Neyin var?
Erkeğin kaçınılmaz sorusunı bekliyorlar
-Hiççç
-şeyyy
- anla işte
-özell
-anavatan kan ağlıyor
- regl olcam 🤭😂😂😂😂
gozlemlediğim kadarıyla kadından kadına değişiyor bu durum ama kadınlar ço nazıl ilgiyi falan sevdikleri için abartanlarda var gibi geldi bana keşke erkeklerde regl olsaydı
Bunu kullanarak birşeyler yapmaya hakkı oldugunu savunan kadınlar veya birşeyler yaptırmaya çalışanlar yüzünden abaartılıyor olarak görülüyor.
tam bak bu :D :D
Abartı Yok düşünüyorum ağrılarının verdiği tepki kellimelere dökülünce çok iyi anlaşılıyor :)
Hasta olmaya bir hafta kala hasta olunan hafta hasta olduktan bir hafta sonra geriye ne kaldı 1 hafta
Yaşamadığım bişey hakkında yorum yapmak doğru değildir.
Bazıları özellikle yaşı daha küçük kızlar
Bence biraz abarti gibi
Ehh biraz işte
En İyi Görüşler