“Ne güzelliği ya saçma saçma konuşma. Kim inandırdı seni buna!”
Amcamın bana ahlaksız demeye hakkı var mı?
“Ne güzelliği ya saçma saçma konuşma. Kim inandırdı seni buna!”
Akrabada olsa insanlar yerli yersiz konusuyor işte. Sen kendni biliyorsun onlar anca konusur bosverrr
Aynen onların aldığı günahlarla kılmadığım sabah namazlarını öderim belki 😅
Ya ahahhaha bu güzel kafa bak😂😂
Ama gerçek 😅😅
Haklılar. Mevzu seks değil. Ya başına daha kotu bir şey gelseydi? Ya öldürseydi seni orada
Anlıyorum onlara da geldim amcamı üzmek istemedim dedim ben hatalıyım dedim ama durmadılar ve amcamın bu deliysen tedavi ol felan deme hala denenin o fesatlığı haseti bence hep içlerinde tutmuşlar
O fesatlık hasetlik herkeste olur
Ama hala 60 yaşında ben 21 ve kendi 27 yaşında kızı var beğenilmeyen ondan hasetliği bence ama saçma yani ta 60 yaşında kadınsın niye kendini o 27 yaşında kızın gib hissediyosun 21 yaşında çocuğu niye kıskanıyosun
Kıskançlık başka bir şey. Sen demek ki kıskanılacak bir kızsın. Bununla gurur duy fakat böyle alengirli işlere kalkışma bir daha. Onca kız yok yere katlediliyor hiç mi ders almıyorsun.
Çok şükür kıskanılacak dikkat çekici bir kızmışım ama onlara hayatımda sevgilim bile olmadığını söyledim param yok neyimi kıskanıyorlar ki
Güzelliğini kıskanırlar. Terbiyeli oluşunu kıskanırlar. Senin için biri iyi bir şekilde söz edince bunu kıskanırlar. Kıskanılacak şey bulurlar onlar
Ahahah evet kendi kızı çirkin diye ta o kız 27 yaşında ben 21 beni kıskanıyor hala denen kişi ya
Baya güzel misin merak ettim seni valla
Teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
Amca o ayipetme
Kızlık zarı testine giricek misin
Hayır tabiki babama dedim ben kapalıyım elin iğr. enç 30-40 yaşındaki herifinin benim saçımın telini görebileceğini mi düşündünüz dedim
İnanıcaklar mı kız olduğuna peki?
Herkes kendi malını kendi bilir. Babam annem inandı. Kız olmaya kadar adamla tokalaşmadım bile diyorum ne ta oralara iniyosun koluma da değemez burnuma da değemez
Ben inmedim ama akrabaların muayene ettirmek gerek diyerek kız olmadığını düşünüyorlar demekki.
Akrabalarım değil hala denen 60 yaşında ilkokul mezunu bi de 27 yaşında pek beğenilmeyen bi kızı var onun kıskançlığını yapıyor düşünebiliyo musun 60 yaşında kadın kızının kıskançlığını yapıyor 21 yaşındaki çocuğa
Kendi kızının kızlık zarı yok mu neyini kıskanıyor senin.
Zaten kendiyle çelişiyor onu sırf hakaret için diyor. Bi de diyo ki bu kız tec@vüze uğrar babamın (yani dedemin) duası korumuş bunu diyor. Bak hem şimdi uğramadığını söylerek ilerde tcvze uğrar diyor hem de muayene diyor 😃 Allah’ım sen koru ya
Bana biraz tecâvüze uğramanı diliyor gibi geldi yani tecâvüze uğrasan oh gitti kızlık zarı diye sevinir heralde.
Dilediği kendini bulur insanın 😊
Ona kimse tecâvüz etmezde belki kızına tecâvüz ederler, sende o zaman gidip çıkarsın karşısına
Kızını kim napsın ya Allah muhafaza 28 yaşına gelmiş evlenmemiş esmer çirkin bulunan biri. Ama bunlardan kim bilir neler çıkacak bu halanın dediklerinden sonra öyle değil mi? Halam geberse şükretsin bence
Tecâvüze değmeyecek biri mi kızı? Yani senin kızlığına laf etmiş sana tecâvüz dilemiş, elbet çıkar ama nasıl çıkar orası meçhul.
Kanka kızı üniversite iyi bitireli 5 sene oldu Allah muhafaza bi şey demeyim de kimse almıyor baya kapalı esmer hoş değil
Seninle derdi ne peki bu halanın, yani senin suçun ne, kız olman mı yoksa kızından güzel olman mı
Tamam açıyorum gizliyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar