Amcamın bana ahlaksız demeye hakkı var mı?

Modellik iÇin gittiğim yer (tesettür modellik) tekin çıkmadı herif beni sabaha kadar stüdyo gibi olan evinde bekletti sabah da yolladı ben de polise yol parası için şikayet edince sadece o karakolda bile 100 suç kaydı olduğunu ve 2sinin cinsel saldırı olduğunu açtı gösterdi polis bana sistemden. Ben bu işe gelirken anne baba demediğim sildiğim beni her gin küfürle büyüten insanlara haber vermemiştim, polise gidince amcamın eli kolu uzun olduğundan polis yağcılık yapıp amcamı aramış ordan beni ta annemin babamın da değil babaannemlerin olduğu memlekete getirdiler ve amcam bana diycek bir şey bulamıyorum ahlaksız yazıklar olsun dedi. Sen kimsin ya dedi deliysen hastaneye yat tedavini ol dedi. Halam babama bu tec@vüze uğrar dedi. Elin adamı her şeyi yapmıştır muayene ettir buna baktır dedi amcalarımın yanında. Szce bu dediklerini demeye hakları var mı arkadaşlarım? Ben o herifle tokalaşmadım bile.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de beni o işe gittiğim şehirden Babannem’e getiren amcama yazdım bana sadece annen baban olucak dediniz Fatma (hala) denen alt seviye kadının orada ne işi var yazdım. Kadın hayatı boyunca beni kıskanmış orada bile güzelliğimden bahsediyor yazdım. Ve amcam bana ne yazdı biliyor musunuz
“Ne güzelliği ya saçma saçma konuşma. Kim inandırdı seni buna!”
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel soru 💔
Güncellemeler
+1 yıl
Kötü hissettim arkadaşlar ya 100 suç kayıtlı birden fazla kıza tcvz eden herifin evinde kalmışım bana hiç bakmadı yaklaşmadı ama korktum evime geldikten sonra
Amcamın bana ahlaksız demeye hakkı var mı?