Napmaya çalışıyor bana mı duyurmaya çalışıyor? çok kötü hissediyorum?

Yurtta kalıyorum. 2. döneme kadar oda arkadaşlarımla 4ümüz gezdik hep. Sonra 2. dönem evden yurda geldim. Bir baktım bana hiçbir şey söylemeden hazırlanıp, çıkarken de baybaaay diyip çıktılar. Odada 5 kişiyiz 1i dışarıda bir arkadaşıyla geziyor. Yatmadan yatmaya geliyor. Sonra bu diğer 3ü yine ben yokmuşum gibi bırakıp gezmeye çıktılar. O diğer yatmadan yatmaya gelen arkadaşım seni niye çağırmadılar dedi. Sonra o kızlarla da konuşmuş. Ben sessiz utangaç biriyim çok açılamadım onların yanında. Demişler ki hep biz plan yapıyoruz o bizi istemiyor gibi davranıyor kimseyi pışpışlayamayız demişler. O gün ağladım yüzüm kıpkırmızı oldu. Ağladığımı görmediler ama yüzümden fark etmişlerdir ama hiç umurlarında bile olmadı. O gün benim için bittiler. Kötü davranmadım asla. Ama yüzlerine bile çok bakmıyorum o günden sonra. Bugün konserden geldiler. Diyoki biri: bugün tanıştığımız kız da çok tatlıydı ama çok sessizdi. O kadar sessiz insan çok sıkıyor dedi. Benim yanımda diyorlar bunları. Bana mı ima yapıyorlar, yapıyorlarsa da niye yapıyorlar. Çok ağrıma gidiyor. Sessizim diye slğım sanıyorlar heralde. Çok kötü hissediyorum. Bir kere gıkım çıkmadı hep alttan aldım gördüğüm muameleye bak. Amaçları ne sizce
Napmaya çalışıyor bana mı duyurmaya çalışıyor? çok kötü hissediyorum?