Güncellemeler
+1 yıl
Evde heveslenerek yapiyorum malzemesini almak icin ta uzak yerdeki markete gidiyorum. Is yerinde mola vakti gelsin diye sabirsizlanoyorum ve gorup adets saldiriyor hepsini yiyor 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Isten arkadasim hamile. once de benden yiyecek almami isterdi. Alirdim. Kendiminkini paylasinca tamamini onune ceker yerdi, bolup bir kismini almazdi. Ikram etmesem isterdi. Hamile kalinca saldirmaya basladi adeta. elimde bir sey gorunce kucuk bir dilim bile olsa kosarak aaaa bundan getirmissin diyip aliyor bir de ben cok alirim alinca diyor. Evde yiyip ciksam da 10 saat calisiyorum is yerinde acikiyorum. fazla alan yok, ofis kucuk, illa ki goruyor. Hep iki kisilik getiremem cunku 2000 ljra yemek parasi aliyoruz alti ustu. Bana yetmiyor bile her gun iki kisilik yemek yapsam ya da alsam ne enerjim ne butcem dayanir kendisi getirmiyor bebegin babasi da pek yardim etmiyor evli degiller ve bana nazlaniyor surekli. Is disinda da ona ekmek parasi yollamami filan istiyor biktimmm yia
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini kullandırma uzak dur ondan. Seni kullanmaya alışmış
Keske b0k ye diyebilsem diyemiyorum.
Bi dusunsene. Heveslenerek yapiyorum. Malzemesini bulmak ocin uzak yerdeki markete kadar yuruykrum. Mola vaktini sabirsizlikla bekliyorum ve gorup saldiriyor. Bolmuyor da hepsini yiyor ve bir de utanmadan ben onume alirsam yerim hepsini diyor. Hamile kalmadan once de ayniydi
Dahasi ben butcemi ayarliyorum yemek karti disinda alisveris yapip para harcamamak icin ama o beni ac biraktigi icin yapamiyorum
Onun yanında yeme başka yere geç nereye gidiyorsun derse özel bir telefon görüşmesi yapacağım de. Öyle bencil biri yüzünden masraf yapmak zorunda değilsin
Kanka açık açık yüzüne söyle bunları. Utanılacak hiçbişey yok bence
Bi dusunsene. Heveslenerek yapiyorum. Malzemesini bulmak ocin uzak yerdeki markete kadar yuruykrum. Mola vaktini sabirsizlikla bekliyorum ve gorup saldiriyor. Bolmuyor da hepsini yiyor ve bir de utanmadan ben onume alirsam yerim hepsini diyor. Hamile kalmadan once de ayniydi. Dahasi beni ac biraktigi icin yemek aliuorum ayriyeten ve bu yuzden butcemi asiyorum
Namusuza bak evli değil çocuk yapıyor birde seni rahatsız ediyor. Kaç ondan o çok pis biri yarar gelmez bir sebep bul tartış ve kaç. Doğacak çocuğun Allah yardımcısı olsun
Heveslenerek yapiyorum. Malzemesini bulmak ocin uzak yerdeki markete kadar yuruykrum. Mola vaktini sabirsizlikla bekliyorum ve gorup saldiriyor. Bolmuyor da hepsini yiyor ve bir de utanmadan ben onume alirsam yerim hepsini diyor. Hamile kalmadan once de ayniydi :(
Ulan ne insanlar var be ar namus yok onda belli utanma olmaz onlarda
Neden kendini savunmuyorsun
Yeme b0k ye diyemem ki 🥴 ama icimden oyle demek gecmiyor desem yalan olur. Heveslenerek yapiyorum. Malzemesini bulmak ocin uzak yerdeki markete kadar yuruykrum. Mola vaktini sabirsizlikla bekliyorum ve gorup saldiriyor. Bolmuyor da hepsini yiyor ve bir de utanmadan ben onume alirsam yerim hepsini diyor. Hamile kalmadan once de ayniydi :(
Dahasi ben butcemi ayarliyorum yemek karti disinda alisveris yapip para harcamamak icin ama o beni ac biraktigi icin yapamiyorun
Hemde nasıl sömürüyor
Bi dusunsene. Heveslenerek yapiyorum. Malzemesini bulmak ocin uzak yerdeki markete kadar yuruykrum. Mola vaktini sabirsizlikla bekliyorum ve gorup saldiriyor. Bolmuyor da hepsini yiyor ve bir de utanmadan ben onume alirsam yerim hepsini diyor. Hamile kalmadan once de ayniydi. Dahasi beni ac biraktigi icin yemek aliuorum ayriyeten ve bu yuzden butcemi asiyorum
Çok dolusun ve Çok uzun yazıyorsun
Kendine yük etme patla rahatla
Ahaha