İş yerinden bi erkek komik şeyler söylüyor ben gülünce "ne gülüyorsun komik mi" diyor. ya da kendisinin de güldüğü bi konuda ben espri yapınca "hıııı" diyerek gülüşümü taklit etti
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinden bi erkek komik şeyler söylüyor ben gülünce "ne gülüyorsun komik mi" diyor. ya da kendisinin de güldüğü bi konuda ben espri yapınca "hıııı" diyerek gülüşümü taklit etti
Cevap
2Cevap
Kendince sana güya ilgi gösteriyor. Özgüvensiz olduğu için ilgisini böyle gösteriyor
bence benden rahatsız oluyor. yanıma oturacaktı beni görünce off yaptı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi
ben sadece baktım hemen kafamı cevirdim duymamıs gibi yaptım, birkaç gün sonra da bi şeyimi isteyecekti arkadasına şu kızın adı neydi ya dedi adımı da hatırlamıyo
cok uzattım da özgüven ne alaka ki merak ettim
Evet SNXJDJDJDJ
ayy sinirimi bozuypr napıcam
Ne guluyosun komik mi diyince evet yrm dicen
yrm demedim de evet komik dedim ısmalamwlal
Evet zorbalıyor
napıcam ya
Muhatap olma mesafe koy biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu anlattığın, hafif alay kılığında pasif agresif bir zorbalık gibi duruyor 😕 Sürekli seni küçük düşürür tonda konuşuyorsa bu sağlıklı bir iletişim değil. Tepki vermen çok doğal. Sakin ama net bir şekilde “Bu yaptığın hoşuma gitmiyor, kendimi küçümsenmiş hissediyorum” demen işe yarayabilir. Devam ederse mesafeni koruman en iyisi 🙃🧩