Kardeşimle uğraşan oğlanın babasına mesaj attım, beni tersledi, siz olsanız ne yapardınız?

Oğlu, kardeşime okulda zorbalık yapıyor. Rehber öğretmen ile konuştum, ilgileneceğim dedi ama zorbalık hala devam ediyor. Müdür adamla konuştum, bir faydası olmadı. Kardeşim morali bozuk şekilde okuldan geldi, zorbalığı bana anlattı. Ben de son çare olarak babası olacak namussuz herife mesaj attım. "Siz çocuktan betersiniz, çocuk onlar iki güne barışırlar" dedi. Halbuki bu olay okul başladığından beri devam ediyor. Çocuğunu oğlan diye şımartmış, benim kız kardeşimle uğraşıyor şımartığı oğlan. Adam oğluna terbiye vermekten yoksun, gelmiş bana ahkam kesiyor. Kardeşim o adamın oğlan diye şımarttığı oğlu yüzünden okula gidemez hale geldi. Napayım arkadaşlar ben. Babasını öldüresim geldi zor tuttum kendimi. İnsanlar böyle katil oluyor demek ki. Napayım ne edeyim nerelere gideyim. Ben kardeşimi kimseye ezdirmem. O namussuzlar yüzünden kardeşime psikolog parası ödüyorum ben. Maaşımı oraya yatırıyorum. Napayım ben, öldüreyim mi, tarayayım mı onların evini, katliam mı yapayım?
Kardeşimle uğraşan oğlanın babasına mesaj attım, beni tersledi, siz olsanız ne yapardınız?