Soraya cavap veriyorum EVET🤗 Sosyal medyada tatil videoları, müzeler ve tarihi yerleri anlatan videolar çekiyordum. Beni bi sirket sosyal medyada keşfetmiş.
Az önce influencerlik anlaşması için otelz şirketi ile görüştüm ve reddemeyeceğim bir teklif sundular 🤗
Anlaşmaya göre tatil sezonu boyunca anlaşmalı oldukları tatil siteleri, oteller ve plajlara ait video ve resimler ve storyler paylaşacağım. Bunlara karşılık aylık 12000tl nakit + tatil ve tatilde yediklerim ictiklerim ve yolculuk masrafı otelz şirketine ait ☺ bir de sigaramı karşılayacaklar.
Oncelikle hayirli olsun, basarilar diliyorum. Ama merak ettigim sey su; sadece tatil sezonu boyunca mi anlasmaniz gecerli? Mesela kis aylarinda da tatile gidilebilecek cok guzel yerler var. Bence bu isten memnun kalirsaniz kis aylari icin de sirketle gorusup devam edin. Tekrardan hayirli olsun, bol sans ☺️
Klasik olarak çok takipçisi olan ve çok gezen iyi fotoğraf çeken kişiler için bulunmaz nimet. Olabilirsin yani, ve eğer ki olduysan da başarılar dilerim. Sigarayı da düşünmüş olmaları çok iyi