Güncellemeler
+1 yıl
Mesela Bi yere gideceğiz arabamız yok arabalarını istiyoruz dükkanı babası açsın diye izin istiyoruz hala kendimi anne baba evinde izin isteyen çocuklar gibi hissediyorum özgür hissetmiyorum hiç babası tamam gidin diyecekcbiz gideceğiz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgilin kendinden çok taviz veriyor. O dükkan sadece kendisine ait değil gerekirse babası durmalı
Ya diyorki ben ev gecindiriyorum gitmesem yatsam babam beni neden yanında çalıştırsın diyor kardeşi bekarmış çalışmak zorunda deilmis o dükkanın gelirine en çok kendisinin ihtiyacı varmış ben çalışmasam babam bana para vermek zorunda değil emeğimin karşılığını veriyor diyor
Sevgilinin çok değişik zihniyeti var. Yarın o dükkanı satsa herkese pay düşecek o yüzden herkes çalışmalı. Bu kadar da babasını düşünmesine gerek yok
Babasini düşünmüyor aslında değişik Bi kafa yapısı var. Bn evliyim babam bana bakmak zorunda değil ben çalışacağım ki karşılığı verecek diyor ben çalışmazsam neden maaş versin bana diyor o benim patronum diyor
Çok abartıyor
Fazlasıyla ama anlamiyor işte
Bana göre ailesinden çekiniyor ve korkuyor
Önce eşimin anlaması lazım ama dik kafalı asla anlamaz dinlemez de babasının yanında rahat olduğunu düşünüyor ama ezildiğini daha çok yiprandigini görebiliyorum
Her evde birisi kendini feda eder sizde de eşin. Onlara o rahatlığı vermiş böyle gelir böyle gider karşı çıkmadığı sürece
Evt bu doğru diğer kardeşi mesela çok rahat geziyor ediyor kimse bisey demiyor eşim kendini ezdiriyor ama fakrettim ki bende eziliyorum onunla birlikte o ses çıkarmadığı gibi bende çıkaramadımi farkettim ben de boynum bukuyorum onlara karşı
Eşin bunu görevi olarak görüyor
Maalesef diyorum işin güzel başka şehirlerde iş ara başka Bi şehre taşınalım onu da kabul etmiyor bu düzensizlik içinde düzen de boğulduk gidiyoruz
Sizi çok iyi anlıyorum yıllarca yaşadım bu durumu
Ne olacak bilmiyorum ayrilmayi bile düşündüm defalarca
Ayrılmak çare değildir. Eşinin düşüncesinin değişmesi lazım
Eşim biraz gelenekçi kolay kolay tabularini yıkmaz birazda korkuyor başka şehirde yasamayaa yalnız başına ev grcindirmeye vs güvenmiyor kendine
Anlayacağın pasif biri. İşin biraz zor ama zamanla kendisi de anlayacak ve yola gelecek
Anlayacak ama o anlayana kadr ben çok yipranacagim ve her şey için çok geç olmaz umarım
İnşallah kafası ayıkır
Bu zmanda gecinmek zor sirf gezmek tozmak eglenmek için geçiminizi tehkikeye atmaniza degecek mi?
Zor bir süreç. insan sosyal hayatı olsun istiyor. bişeyler yapmak hava almak. sende tabiki bu durumdan olumsuz etkileniyorsun. Eşin sürekli çalışması inanılmaz derecede sıkıntı
Ben hep evdeyim 7 gün 24 saat hiç Bi sosyal hayatimiz yok tek sosyal hayatımız annesigile gitmek ha bide tek başıma çıkıp yürüyüş yapmak ailem uzakta arkadaşım da yok. Anneme git diyor ben annesi ile aram iyi değil
Sohbet edecek birisinin olmaması da cok zor. insan konuşmak dertleşmek ister. monoton bir hayat. eve geç mi gelir eşin?
Eve 7 30 8 gibi geliyor ama eve gelse bile telefonu susmuyor babası arayıp şu yapılacak edilecek hiç durma bisey söylüyor
Tabiki seninle de zaman geçirmiyor heralde? İlgili mi peki sana karşı? Bi sinemaya da mı gitmiyorsunuz
Ne sineması parka bile çıkaramıyorum ki pikniğe gitmek için haftalardır yalvarıyorum. Ama asla işleri bitiremediler
Ooo sen bunalıms girersin. sohbet edecek paylaşım yapacak insana ihtiyacın var. evde aranız nasıl kocanla
Annemle konuşuyorum işte hergun ama telefonda bunalıma girdim bile hergun ağlıyorum. esjmle aramız ne bileyim akşamları aşırı hızlı geçiyor ztn 7.30 gibi geliyor yiyelim içelim yemek falan derken saat 9 oluyor Bi çıkıp yürüyelim bile diyemiyorum Bi bakmsim saat 11.30 olmuş ztn uyuyor o saattede
Hmm sende kocan evin içinde yapayalnızsın! Senin için cok zor bir süreç. eşinle konuşmayı deneseydin ya. bu şekilde senin için cok zor olacsk
Eşimle o kdr çok konuştum ki kendi işini yap dükkan sana göre değil ben sıkılıyorum evde çok yalnızım dedim ben senin için bisey yapamam git iş bul dedi bana arkadaş bul dedi hiç bilmediğim Bi şehirde dışarı çıkmadan etmeden arkadaş nasıl bulayimk8
Evet arkadaş bulmak kolay değil. Zor bir süreç senin için… üzüldüm senin adına da.
Teşekkür ederim :(
Asma ama yüzünü. konuşalım birAz. iyi gelir sana
Sagolun :)
Ne konuşalım
Seni dinlemek isterim. dertleşiriz. paylaşım olur. yeni bi insanla sohbet sana da farklı gelebilir. tabi istersen
Olabilir tabi neden olmasın
😊 takip ederseniz olur. seni dinlerim. ben anlstırım. sorarız karşılıklı
Zor bır hayat ve pskolojı.. Duzene sokamn gerek
Ben defalarca konuştum. Grcinemezsek bile baska is bul dedim başka iş buldum para yetmedi babam fazla fazla veriyor diyor o yüzden de kendini yıpratıyor babasıda acımıyor bile
Hayatını ortak duzene sokmak ıcın program yapamnız gerek. Fazla ucret dıye hayatını cıkamza sokmanın bir anlamı yok
Aslında fazla Bi ücret verdiği yok 6 bin lira maaş veriyor eşim aslında mühendis ama işini yapmak istemiyor sıkıştığı anda babası yardımci olduğu için dükkanda çalışmayı seviyor
Bende muhendısım babamın da ısı muhendıslık.. Dısarda calıssa en az on bın alır.. Ne gerek vsr yanın
Alamam 4 bin den fazla vermiyorlar diyoe baya kavga ettik inşaat mühendisi
Ulasırmısın? Bılgı vermek ıstıyorum
Ya bana bisey anlatman ifade etmezk8
Sorun yok ozaman sız bılırsınız
Cidden bana anlatigini eşime anlatsamda beni ne dinler ne kaale alır kendi bildiğini okur yine
Anladım sorun yok hocam..
Baş yaygarayı
Kaç kurtar kendini
İş ne üzerine
Sarraf dükkanları var