Aile & Toplum Erkekler neden sesli konuşmak istemez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çoğu sevmıyor kaçıyor neden Güncellemeler+1 yıl Erkekler aldatılmayı hak ediyor ya. Erkekler neden sesli konuşmak istemez? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Konseyi bilmem ben istiyorumHatta ben görüntülü konuşmak istiyorum, kadınlar istemiyor kaçıyor bahane arıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görüntülü sevmıyorum Yorumla Kauss +1 yıl Görüntülü her zaman daha iyidirBence bahane arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Degıl Yorumla Kauss +1 yıl Öyleeee Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl yoo ben seviyorum mesaj ile aram yok benimde sesini duyduğum zaman ses tonu ile ne olduğunu anlayabiliyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hemcınslerın oyle demiyor Yorumla bussyboxxx +1 yıl ben bilmem ama mesajlaşmayı sevmiyorum konuşmak varken Yorumla bussyboxxx +1 yıl neden hak ediyor Yorumla Soran +1 yıl Oyle işte Yorumla bussyboxxx +1 yıl 10 tanesi çürük diye bir tane sağlam olamaz mı her şeyi karşı tarafa yüklememelisin karşı tarafında hatası olabilir Yorumla Soran +1 yıl He he hep aynı klişe sözler Yorumla bussyboxxx +1 yıl sen çok dürüstsün Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Belki yaşları yalandırYa da muhabbet kabiliyetleri yokturBuradikilerin çoğu asosyal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmadık degıl hıc ama gecıstırıyolar sanal reel hepsı oyle Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya gerçek hayatta iseKarşılıklı konuşmak caziptir Telle konuşmak yapay geliyorSanal da iseYapabileceğin en gerçek aktivite Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl He sen normal muhabbet etmekten bahsediyorsun Ya ortak konu bulman lazım Gidipte aldigin kıyafeti on saat anlatmiyacanYa da saçma sapan olaylariAkrabalarının kavgasını anlatıp moral bozmuyacanDüzgün muhabbet etAz et Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Her türlü boş muhabbeti ölüm kalım gibi anlatırsanız tabi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sizde susmayın sizde anlatın o zaman Yorumla vedatt__ +1 yıl Belki sen yapmıyondur ama bazıları o kadar takntımlı ki çok boş muhabbeti için için anlatıyor Yorumla vedatt__ +1 yıl Ben genelde anlatırım sana yanlış biri denk gelmiş Yorumla Soran +1 yıl O zaman erkeklere yönel Yorumla vedatt__ +1 yıl Erkek arkadaşım çok var zaten kafa dengi kızlarda oluyor Yorumla vedatt__ +1 yıl Sen nasıl birisin Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2 saat telefon kapatmıyorsunuz da ondan insan yoruluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E napalım hıc konusmayalım mı konusmayacaksan neden varsınız süs olarak köşede durun o zaman el altında Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Olur dururuz bana uyar Yorumla Soran +1 yıl Sonra neden aldatıldım diye ağlamayın burada Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Olur ağlamam burada Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence tam tersi, en azından benim tanıdıklarım hep sesli konuşmak ister ben istemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sans bende de tam tersi Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgüvensizlere denk gelmişsin hep 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabılır Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. Tam tersi diye düşünuyordum 0 0 Yorumla
scan1643 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aynen ne konuşmayı ne de mesajlaşmayı sevmiyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aldatılmayı hak edıyolar hıcbır konuda yetemıyolar Yorumla scan1643 +1 yıl Yürü be haklısın valla Yorumla scan1643 +1 yıl Erkeklerin hepsi aynı bok Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Neden istemeyelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benımle ıstemıyor kımse Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Hmm knsmk istiyorum benimlede istemiyorlar🤣 Yorumla
maviensıcakrenktirrr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bana denk gelmedi böylesi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şans Yorumla Soran +1 yıl Yürü git işine Yorumla Hanc11 +1 yıl Kötü bir şey yazdığımı düşünüyorum ama Peki giderim ✋ Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Konuşurum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benımle kımse ıstemıyo Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. zevkli aslında ses 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Konseyi bilmem ben istiyorum
Hatta ben görüntülü konuşmak istiyorum, kadınlar istemiyor kaçıyor bahane arıyor
Görüntülü sevmıyorum
Görüntülü her zaman daha iyidir
Bence bahane arıyorsun
Degıl
Öyleeee
yoo ben seviyorum mesaj ile aram yok benimde sesini duyduğum zaman ses tonu ile ne olduğunu anlayabiliyorum
Hemcınslerın oyle demiyor
ben bilmem ama mesajlaşmayı sevmiyorum konuşmak varken
neden hak ediyor
Oyle işte
10 tanesi çürük diye bir tane sağlam olamaz mı her şeyi karşı tarafa yüklememelisin karşı tarafında hatası olabilir
He he hep aynı klişe sözler
sen çok dürüstsün
Belki yaşları yalandır
Ya da muhabbet kabiliyetleri yoktur
Buradikilerin çoğu asosyal
Konuşmadık degıl hıc ama gecıstırıyolar sanal reel hepsı oyle
Ya gerçek hayatta ise
Karşılıklı konuşmak caziptir
Telle konuşmak yapay geliyor
Sanal da ise
Yapabileceğin en gerçek aktivite
He sen normal muhabbet etmekten bahsediyorsun
Ya ortak konu bulman lazım
Gidipte aldigin kıyafeti on saat anlatmiyacan
Ya da saçma sapan olaylari
Akrabalarının kavgasını anlatıp moral bozmuyacan
Düzgün muhabbet et
Az et
Her türlü boş muhabbeti ölüm kalım gibi anlatırsanız tabi
Sizde susmayın sizde anlatın o zaman
Belki sen yapmıyondur ama bazıları o kadar takntımlı ki çok boş muhabbeti için için anlatıyor
Ben genelde anlatırım sana yanlış biri denk gelmiş
O zaman erkeklere yönel
Erkek arkadaşım çok var zaten kafa dengi kızlarda oluyor
Sen nasıl birisin
2 saat telefon kapatmıyorsunuz da ondan insan yoruluyor
E napalım hıc konusmayalım mı konusmayacaksan neden varsınız süs olarak köşede durun o zaman el altında
Olur dururuz bana uyar
Sonra neden aldatıldım diye ağlamayın burada
Olur ağlamam burada
Bence tam tersi, en azından benim tanıdıklarım hep sesli konuşmak ister ben istemiyorum
Sans bende de tam tersi
Özgüvensizlere denk gelmişsin hep
Olabılır
Tam tersi diye düşünuyordum
Erkekler aldatılmayı hak ediyor ya 🤭
Aynen ne konuşmayı ne de mesajlaşmayı sevmiyorlar
Aldatılmayı hak edıyolar hıcbır konuda yetemıyolar
Yürü be haklısın valla
Erkeklerin hepsi aynı bok
Neden istemeyelim
Benımle ıstemıyor kımse
Hmm knsmk istiyorum benimlede istemiyorlar🤣