Devammi gidiyor arkadaslar. Hic karsilasmadinizmi
Bôyle kediciklerle falan
Böyle bir durumda hayvan farketmeksizin (sokak hayvanı-yabani hayvan) ilçe veya büyükşehir belediyelerine söylüyorsunuz ınstagram wp farketmez böyle bir durum olduğunda bildirdiğinizde hayvan alınıp rehabilite ediliyor, kısırlaştırma da yapılıyor talep olursa. Sonrasında Yaşam alanına geri bırakılıyor. Hiçbir sokak hayvanını farklı bir yere bile bırakamazlar hayvan hakları kanununca yasak. Alınan yere bırakılması zorunlu. Ve toplatılması gibi bir durum söz konusu olamaz.
Cevap
9Cevap
karşılaşp belediye barınağına verdiğim oldu değilse gelip amaları uzun sürüyor
Belediye veterineri, arıyorsun belediyeyi gelip götürüyorlar.
Biri ararsa belediye vs. Yoksa bi köşede 🤦🏻♂️zengin olunca ilk yapacaklarimdan birisi veteriner tutup büyük bi barınak açmak olacak
Günaydın.
Sokak çocuklarının sorunu olduğunda kim ilgileniyorsa onlar.
Kimse ilgilenmiyor
Hayat. Cins köpek kedi olursa para ile alıp bakımı üstleniliyor olmazsa sokakta kaderine terk ediliyor
Öyle 😊
Yok öyle olunca devlet karşılamaz
Devlet bir boku karşılamıyor. Cebinden ödüyorsun.
Onlar her şeye bakmıyor, çoğu geçip almıyorlar bile.
Ya biz bileği kırık kedi için aradık, gelmeleri için telefonda 2 saat kavga etmek zorunda kaldım, en son geldiler aldılar, geri getirecekleri zaman aradılar, kedinin kolunu iyileştirmek ameliyat edip alçıya almak yerine bileğinde kırık olan hayvanın kolunu omzundan kesmişler. Yani aramasalar daha iyi. Belediye ve hizmetleri tam anlamıyla büyük bir trajedi. Balkondan düşen arkadaşımın kedisinin ölüsünü teslim ettiler, götürme, geri al dememe rağmen dinlemedi, ve ben ağızlarından laf aldım arayıp, hayvanı kafese koyup bırakıp gidip günlerce ilgilenmemişler. Yemek dahil. Neticesinde gereksiz yere hayvanın cesedi çıktı. Her bokta belediyeye götüremiyorsun, sürekli o eksik bu eksik diyorlar. Kısırlaştırma harici yapacakları şey zor. O ksıoelaşrkema kalitesi dahi muamma.
Devlet karşılıyor olabilir 🤔
Belediye veterinerleri
Yaralı Sokak köpeği vardı belediye aradık özel aracı geldiler veteriner işlerilerinden götürdüler tedavisi yaptılar
Gel ozele haninefendi anlatayim
belediye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?