Twitter kullanıcıları Ömer Seyfettin, Dede Korkut mübarek öyle hikayeler uyduruyorlar ki kendileri bile inanıyorlar sonunda.
Günümüz erkek milletinin günümüz kadınlarına oranla daha güvenilir, dürüst ve tutarlı olduğunu görmemek için objektif bakmıyor olmak gerekir.
Televizyondaki programlara bakın erkek saf, temiz, evine ekmek getiriyorken kaç kişiyle neler neler yapıp başkasından çocuklar dahi peydahlayıp sonra eşininmiş gibi yalanlar söyleyen tonla kadın var. Şu siteye bakın sevgilim var, eşim var ama başkasıyla konuşuyorum, seviyorum vs vs diye yüzlerce soru var. Abaza olan erkeklerin buradaki sorularını dahi söylesem işin içine katsam sorulan soru en fazla bekar abaza birisinin birilerini düşürme çabası olan sorulardır.
Bu sorduğun soru 10 15 sene önce sorulsa kesinlikle kadınlar daha masum derdim ama günümüzde kadınlar inanılmaz yozlaştı ve düzgün kadın sayısı inanılmaz azaldı. Eleştirim soruya veya sorana yönelik değil genel bir eleştiri bu arada.
İnsanlara güvenilmiyor maalesef genel olarak , eskisi gibi değil artık. Dediğin gibi eskiden erkeklere güvenilmezdi objektif yaklaşınca konuya doğruya doğru fakat artık kadınların da geri kalır yanı yok , kısacası al birini vur ötekine. Şöyle bir durum da var , her ne kadar iki cinsiyete de olan güven kavramı çok değişse de kadınlarda bir tık daha değişim var gibi sanki , bu da önceden kadınlara olan güven ve bakış açısının daha mutedil olmasından kaynaklı diye düşünüyorum , yani kadınlarınki daha çok göze çarpar oldu aradaki bariz farktan dolayı kısacası. Yorumlara baktım da herkes konuyu duygusal bağlamda algılayarak cevaplamış sanki başka bir konu yokmuş gibi. Her neyse , şunun da üzerinde durmadan geçmemek lazım ki erkeklerin güvenilmez olması toplumsal huzuru çok çok daha fazla bozuyor çevreye daha çok zarar veriyor bu da bir gerçek , ben bu devirde kendi hemcinslerimin ekseriyetine güvenmiyorum güvenemiyorum açık olmak gerekirse onlar arasında arkadaşlarımı seçerken müşkülpesent davranırım desem yeridir , bunlar bir kenara dürüst ve açık olalım tabiri caizse çoğu şerefsiz bunun da altını çizmiş olayım.
Erkek milletine güvenilmez bugün seni seviyorum bilemem neler der yarın bir bir bakmışsın ben seni sevmiyorum artık ayrılalım o yüzden ben güvenemiyor erkeklere üzgünüm
yani erkekler biraz aldatmaya kadınlardan daha yakın yapıyolarda yani acıkca kadınlar oakdar degil ama zaman gectikce kadınlardada artıyo bu tabi yine erkekler kadar degil ama artıyo