Aile & Toplum Hayatınız ne derece eğlenceli? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınız ne derece eğlenceli? Güncellemeler+1 yıl Eglence 0 olanlar Hayatınız ne derece eğlenceli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Hayatım aşırı sıkıcı 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İstediğim gibi bir hayat yaşıyorum olarak cevap veriyim bu sorunuza hayatımda her şey yeteri kadar :) 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çok sıkıcı. Eğlence yok 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Arada ölü kedi sıçrayışı yapıyor 1 4 Yorumla rosetale +1 yıl O nasi ya😂 Yorumla apro45 +1 yıl O kadar dipte ki arada yükseliyor eğlence seviyem tepkisiz :)) Yorumla rosetale +1 yıl Komikti jxjxj Yorumla apro45 +1 yıl Tnkx Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çoooookkkk. Hergun buzlu badem sokuyorum kendime 0 21 Yorumla rosetale +1 yıl Nerene sokuyosun🥴😒 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Totişime Yorumla rosetale +1 yıl Ciddi misin Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ciddi oldugumu düşündüğünü söyleme bana Yorumla rosetale +1 yıl Yokluk nelere kadir derdim ciddi olsaydin Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Buzlu bademi bulan yokluk çekmez 😉😉 badem fiyatlarına bak Yorumla rosetale +1 yıl Dün almıştım badem vereyim mi Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Yaş mı kuru mu Yorumla rosetale +1 yıl Kuru yaşı nerden bulayim Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ağaçtan topla Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Dişim ağrıyor kuru badem yiyemem Yorumla rosetale +1 yıl Seninde hergun disin agriyo agac yok burada nasi topliyim Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Alibaba dan sipariş ver diyecem o da getirene kadar kurur. Trendyola bi bak Yorumla rosetale +1 yıl Fidan satiliyo sadece Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Fidanı ne yapayım ben Yorumla rosetale +1 yıl Senijn orada vardir sen topla ye Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Şimdi bahsedince canım çağla çekti be Yorumla rosetale +1 yıl Erik var yer misin Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Dişlerimi gicirdatiyor Yorumla rosetale +1 yıl Tikin mi var eriğe Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Tikim yok ama yerken dişlerim gicirdiyor ekşi olduğu için Yorumla
cembey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O degilde pp resmin çok hoş 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Spofty Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Zamana ve paraya bagli 0 2 Yorumla rosetale +1 yıl Haklisin Yorumla Spofty +1 yıl Her zaman Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Süperötesi o kadar berbat 😀😀 0 4 Yorumla rosetale +1 yıl O nasi oluyo Yorumla Efinans +1 yıl Anladığımda çözücem 😀😀 Yorumla rosetale +1 yıl Bmw en var egleniyosun iste bos yapma abi Yorumla Efinans +1 yıl Tamam abicim Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. 10/3 4 felan 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Azmış Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hiç eğlenceli değil 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Classs06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Eğlence ne sana göre 0 11 Yorumla rosetale +1 yıl Kafa dengi oldugum bir dostumla kesintisiz gülebilmek sacma sapan seylere... birlikte sevdigim bir insanla sabahtan aksama kadar gezmek eglenceli bence Yorumla Classs06 +1 yıl Gezfin mi Yorumla rosetale +1 yıl Yok Yorumla Classs06 +1 yıl Ok Yorumla Classs06 +1 yıl Ölü sün sen Yorumla rosetale +1 yıl Ölü muyum tovbe tovbe Yorumla Classs06 +1 yıl Öylesin Yorumla Classs06 +1 yıl Toprağını ben atayım Yorumla rosetale +1 yıl Uzduler. Yorumla Classs06 +1 yıl Devam et Yorumla rosetale +1 yıl Hep uzuyolar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayatım aşırı sıkıcı
İstediğim gibi bir hayat yaşıyorum olarak cevap veriyim bu sorunuza hayatımda her şey yeteri kadar :)
Çok sıkıcı. Eğlence yok
Arada ölü kedi sıçrayışı yapıyor
O nasi ya😂
O kadar dipte ki arada yükseliyor eğlence seviyem tepkisiz :))
Komikti jxjxj
Tnkx
Çoooookkkk. Hergun buzlu badem sokuyorum kendime
Nerene sokuyosun🥴😒
Totişime
Ciddi misin
Ciddi oldugumu düşündüğünü söyleme bana
Yokluk nelere kadir derdim ciddi olsaydin
Buzlu bademi bulan yokluk çekmez 😉😉 badem fiyatlarına bak
Dün almıştım badem vereyim mi
Yaş mı kuru mu
Kuru yaşı nerden bulayim
Ağaçtan topla
Dişim ağrıyor kuru badem yiyemem
Seninde hergun disin agriyo agac yok burada nasi topliyim
Alibaba dan sipariş ver diyecem o da getirene kadar kurur. Trendyola bi bak
Fidan satiliyo sadece
Fidanı ne yapayım ben
Senijn orada vardir sen topla ye
Şimdi bahsedince canım çağla çekti be
Erik var yer misin
Dişlerimi gicirdatiyor
Tikin mi var eriğe
Tikim yok ama yerken dişlerim gicirdiyor ekşi olduğu için
O degilde pp resmin çok hoş
Tesekkurler
Zamana ve paraya bagli
Haklisin
Her zaman
Süperötesi o kadar berbat 😀😀
O nasi oluyo
Anladığımda çözücem 😀😀
Bmw en var egleniyosun iste bos yapma abi
Tamam abicim
Duruma göre değişiyor
Beni mutlu edebilecek kadar eğlenceli
10/3 4 felan
Azmış
Ben Furkan hesap dondu buradan yazar mısın
-3/10
Yuzde -456666556
Hiç eğlenceli değil
Normal
Eğlence ne sana göre
Kafa dengi oldugum bir dostumla kesintisiz gülebilmek sacma sapan seylere... birlikte sevdigim bir insanla sabahtan aksama kadar gezmek eglenceli bence
Gezfin mi
Yok
Ok
Ölü sün sen
Ölü muyum tovbe tovbe
Öylesin
Toprağını ben atayım
Uzduler.
Devam et
Hep uzuyolar