Bu sene hayat çok anlamsız geliyor hicbirseyden zevk alamıyorum yaşamak için yaşıyorum
Eğer hayat güzel geliyorsa nasıl başarıyorsunuz ne yapmam lazım
Eğer hayat güzel geliyorsa nasıl başarıyorsunuz ne yapmam lazım
Kimsenin hayatı dört dörtlük değil olmasını mümkün değil olabildiğince hayattan keyif almaya çalışıyorum iyi şeyler yapmaya çalışıyorum olumsuzluklar olduğu zaman o olumsuzlukların üstesinden gelmeye çalışıyorum Hayat kısa o yüzden güzel yaşamak gerekiyor
Ne kadar güzel düşünüyorsun
Bazen herkesin hayattan keyif alamadığı dönemler olur. Benim bunun üstesinden gelme yöntemim ise hem sosyal hayatımda hem de iş hayatımda daha aktif olmaya zorlamak kendimi. Çünkü biliyorum ki zevk almadığım için hiçbir şey yapmazsam durum daha da kötüye gidecek.
Hiçbir sosyal hayatım yok evde kendi kendime çırpınıyorum
Almaya çalışıyorum. Sevdiğim şeyleri yaparak yoksa değişiklik yaparak zevk almaya çalışıyorum. Hayatı yaşamayı seviyorum. Geçmişimle büyük oranda barıştım geleceği ise düşünmenin anlamsız olduğunun farkındayım anımı yaşıyorum
Ben de zevk alamıyorum. Bir yandan ailemin (özellikle babam) özgürlüğüme kısıtlama koyması ve diğer yandan sevgilimin olmaması yüzünden bütün olanlar bana oluyor.
Cevap
19Cevap
Benim çok uzun süreden beri hayattan zevk alamıyorum
Hayat zevk alma yeri değil sınav yeri o yüzden doğru yoldasın 😉
Umudun olmasına sevindim ben pes ettim bıraktım çünkü
Zaman zaman hayattan hiçbir tat alamadığım da oluyor, fazlasıyla keyif aldığım da. Her zaman aynı doğrultuda ilerlemiyor. Alıştım bu git gellere.
Ne güzel ben bir kez mutlu olsam bin kez mutsuz oluyorum inşallah geçer benimki de
Zevk almıyorum da yapacak bir şey yok, yapmam gerekiyor yapıyorum. Şimdilik yaşamam gerekiyor yaşıyorum MXJXJZZBSBSBS
Az çok meyvesini yemeye başladım ya yaptıklarımın, bakalım belki 50 sene sonra alırım KXNNDBDSJNSNS
alamiyorum. parasal sikintim da yok zaman fikir sikintim da yok ask sevgi sikintim yok. yok yok ama olmuyor icim bombos
Evet ya ne olacak bilmiyorum
Ben yürürken bile dışarı da boşuna yürüyormuşum gibi geliyor ne diyorsun?😄Bunun birkaç sebebi var da işte heryer de her şey söylenmiyor maalesef.
Benimde öyle hersey boş
Bu sene kimsenin sevinci yok bence
Kısım kısım hayat inişli çıkışlıdır çünkü her zaman eğlenceli ve zevkli olması asla mümkün değil.
Hayata anlam yükleme ya da hayatan bir şey de bekleme kendine anlam yükle ve kendi hayatını kendin yarat bu sadece
bazı yaş dönemleri öyle geçiyor umutsuz olmamalısın hayat hep aynı değil mutlaka değişiyor
20 yaşındayım geçer mi
evet her hayat değişiyor mutlaka
İnşallah değişir
her şey paraya bakıyor. Paran varsa mutlusun yoksa mutsuzsun
Ben müthiş hissediyorum
Nasılll
Param var aktivitelerim var arkadaşlarım var arabam var bunların hepsine sahip olunca bir çok şeye zaten otomatik sahip oluyorsun
Evet bi zahmet müthiş hisset:)
Yesss 😂
Gelmiyor maalesef çok mutsuzum
Bende öyle
Evet mükemmel bir şey yaşamak
Nasıl böyle düşünüyorsun peki
Yok ya bomboş geçiyor. Hiç renkli bir yanı yok.
Alıyorum arada bir yetiyor oda bana
Almasak bile bu sekil yasamak zorundayiz
Alamıyorum hayatım eve kapalı geçiyor
Evet benim de öyle :(
Zevk aldigim soylenemez
Gelmiyor neden ki
Almıyorum
Kismen
Zevk alıyorum
Almıyorum
Hayat her zaman güzeldir
Bu aralar hayır