Türkiyede insanlar sıkıcı mı?

Selam 👋

Turkiyede insanlar hep bahseder. Türk insani sıcak kanlıdır, arkadaş canlısıdır, dosttur vs vs diye.

Ben Abd'deyim bilen bilir. Buradaki insanlar Gerçekten hem aşırı sosyal hemde aşırı dost canlısı! Bilmiyorum inanirmisiniz. Her gün bi partiye, baloya davet ediliyorum.
15 dakika önce komsum cinsiyet belirleme partisi yapacakmış gelirsen çok mutlu oluruz dedi ve davet etti. Dün hiç tanimadigim birinin doğum günü partisine gittim.
Ondan önceki gün bowling challenge yaptık 16 kişi. Bowlingden önce de balon patlatma challenge yaptık baya eğlenceliydi.
4 gün önce de gençlik bakanlığının düzenlediği bir gezi vardı. 2 tane deniz ve akvaryum müzelerini gezdik. Akşama ise güzel bir balık restoranda harika bir balık menü yedik ve bunları tamamen abd devleti karşıladı!

Gerçekten çok enteresan bir ülke. Insanlar birbirine yolda yürürken selam veriyor. Ilk başlar acaba ben bunu daha önce gördüm mü ki diye düşünüyordum 😅

Bu yaşadıklarımdan sonra ben hayatta turkiyeye dönmem! Bence aklı olan turkiyede yaşamaz! Türkiye çok monoton bir ülke. Ayda 1 kere partiye gitmek bile lüks iken burada günde 2 kere partiye gitmek bile sıradan karşılanıyor! Kimse milliyetçilik yapmasın! Türkiye yozlaşmış ve aşırı geri kalmış bir ülkedir...