Diğer Ankara çok sıkıcı değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ankaralıyım. Çok bunaltıcı ama havalı görülüyor Güncellemeler+1 yıl Geçen sene 6 ay Gaziantep’te yaşamıştım. Sizce hangisi daha güzel? Ankara çok sıkıcı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yorumda Ankara 'yı beğenmeyenlerin yasadığı iller; Bayburt, Çorum, Gümüşhane, Bingöl, Iğdır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hkjhshdgd bu doğru Yorumla
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında gezilecek, görülecek bir sürü yer varda unutuyoruz 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Deniz yok gri bir şehir ondandır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Birçok şehirde Deniz yok ama bi tek Ankara gri Yorumla
dilek_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen bende sıkılıyorum. ..😕 6 1 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul’da olmak vardı🌤 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben samsuna kaçtım o yüzden günlük güneşlik bugün ki sisden sonra ankarada ki :D 0 0 Yorumla
Rutipius Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok kalabalık ben öok sıkılıyorum Ankara lı olmama rapmen memleketimden 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç ya ruhum daralıyor ama başka bi şehre gidince de Ankara’nın gelişmişliğini hissediyosun yine de sıkıcı Yorumla Rutipius +1 yıl Yok ben küçük şehirde okudum orda çok mutluydum. İnsan biraz çıkıp kolayca gezebilmeli Ankara da çok zor her yer insan Yorumla Soran +1 yıl Nerde okudun Yorumla Rutipius +1 yıl Trabzon Yorumla Soran +1 yıl Sen Anlat Karadeniz geldi aklıma Yorumla Rutipius +1 yıl Çok güzel bi şehir ben orda olmaktan çok mutluydum Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Ben üniyi orda okudim çok özlüyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çankaya tarafları aklıma gelince bile ruhum daralıyor Yorumla drburakmert +1 yıl Valla ben kıbris caddesinde kaldim 6 yil, ama hayatimin en güzel günlerini de en zor günlerini de ankarada yaşadim. Şimdi çok özlüyorum Yorumla Soran +1 yıl Iy ora neresi Kızılay’da mı Yorumla drburakmert +1 yıl Kurtuluşta Yorumla Soran +1 yıl Kızılay işte demi Çankaya tarafları Yorumla drburakmert +1 yıl Kızılay değil, cebeci tatafi dikimevine doğru giderken Ankara siyasalin oralarda Yorumla
Norabella Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet o yüzden arada ayrılmak lazım ordan 0 0 Yorumla
Serssdd Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Arkadaşa ihtiyacın var mı aynı şehirdeyiz 0 0 Yorumla
Capkinnn07 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ankarayi bi ben sevemedim zannediyordum 0 0 Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaşıyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yorumda Ankara 'yı beğenmeyenlerin yasadığı iller; Bayburt, Çorum, Gümüşhane, Bingöl, Iğdır.
Hkjhshdgd bu doğru
Aslında gezilecek, görülecek bir sürü yer varda unutuyoruz
Deniz yok gri bir şehir ondandır
Birçok şehirde Deniz yok ama bi tek Ankara gri
Bazen bende sıkılıyorum. ..😕
İstanbul’da olmak vardı🌤
Ben samsuna kaçtım o yüzden günlük güneşlik bugün ki sisden sonra ankarada ki :D
Çok kalabalık ben öok sıkılıyorum Ankara lı olmama rapmen memleketimden
İğrenç ya ruhum daralıyor ama başka bi şehre gidince de Ankara’nın gelişmişliğini hissediyosun yine de sıkıcı
Yok ben küçük şehirde okudum orda çok mutluydum. İnsan biraz çıkıp kolayca gezebilmeli Ankara da çok zor her yer insan
Nerde okudun
Trabzon
Sen Anlat Karadeniz geldi aklıma
Çok güzel bi şehir ben orda olmaktan çok mutluydum
Ben üniyi orda okudim çok özlüyorum
Çankaya tarafları aklıma gelince bile ruhum daralıyor
Valla ben kıbris caddesinde kaldim 6 yil, ama hayatimin en güzel günlerini de en zor günlerini de ankarada yaşadim. Şimdi çok özlüyorum
Iy ora neresi Kızılay’da mı
Kurtuluşta
Kızılay işte demi Çankaya tarafları
Kızılay değil, cebeci tatafi dikimevine doğru giderken Ankara siyasalin oralarda
Ankara yerine Gaziantep derim
Fazlasıyla sıkıcı bir şehir, evet.
Bende sevemedim angarayı
Ayh Allah taş eder deme öleee
Evet o yüzden arada ayrılmak lazım ordan
Arkadaşa ihtiyacın var mı aynı şehirdeyiz
Ankara çok güzel bea!..
Birlikte takılalım gel ehhehe
Çevren varsa bunalmazsın
Bu aralar sıkıcı olmayan yer yok.
Ankarayı hiç sevmedim
Ankarayi bi ben sevemedim zannediyordum