Güncellemeler
+1 yıl
Yoruldum yıkıldım tükendim bittim ama kimseye kinlenmedim kızmadım küsmedim. Allah TC sınırları dahilindeki herkese istediği herşeyi versin. Herkes mutlu sağlıklı olsun ama Rabbim yeter ki beni TCden kurtarsın. Tüm zerrelerim Türkiyede yaşamak istemiyorum diye haykırıyor. Empati kurabilen herkes anlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Suriye’ye iltica edebilirsin hayat orada normale döndü. Sizler gidin belki eşitleniriz ;) :) :)
Türk oğlu türk olduğum halde Türk Kürt Suriyeli Yerli Yabancı Sağcı Solcu Genç Yaşlı Kadın Erkek Sünni Alevi İnançlı İnançsız her kesimden akla hayale sığmayan işkenceler gördüğüm için Suriye bile daha yaşanılır geliyor cevabınız için teşekkürler.
şöyle ki insan her yerde aynıdır. ha arap ülkelerine afrikaya filan gidersen koşa koşa geir dönersin o ayrı.
TC haricindeki diğer tüm ülkeler birleşip akıllarına gelecek tüm işkenceleri bana yapsalar TCde yaşadıklarımın binde birini yapamazlar.
neymiş o işkenceler bir örnek ver bari
5-6 yaşımdan beri darp dayak ergenlikten beri sözlü aşağılama 18-19 yaşlarımdan bari fakirlik sefalet... Hakkımın devamlı gaspedilmesi, sürekli tehdit, kalabalık kabadayı maganda gruplarının posta koyması, sayısız iftiralar, hergün kan kusturulması, aşağılayıcı ithamlar... ben bu ülkede yaşamak istemiyorum. Cehennemin dibi benim için Türkiye Cumhuriyetinin yanında Cennettir. Ben bu ülkenin Türklerinin Kürtlerinin kadınlarının erkeklerinin gençlerinin yaşlılarının zenginlerinin fakirlerinin nüfusu kaç milyonsa her bir vatandaşının kelimenin tam anlamıyla zalim olduğunu düşünüyorum.
sokakta mı yaşyorsun nasıl bir ortamın var öyle. bu tip sorunlar aileden başlar ama.
Çekirdek de olsa bir ailem olmasa ve üzerime yağdırılan fiziksel sözel maddi manevi saldırılara kanat germeseydi çoktan katledilmiştim. Allah onlardan razı olsun. Yakında bize yaşatılan vahşetten ötürü kanser olmalarından korkuyorum. Onları arkamda bırakıp dünya üzerindeki herhangi bir ülkeye bir daha geri dönmemek üzere gitmek istiyorum onlar buralara tüm vahşete rağmen alışmışlar ben 35 senedir kan kusmaya bir türlü alışamadım. Allah beni affetsin. Kutuplarda igloda, arabistanda çölde, okyanusun ortasında bir adada, afrikada kıtlığın açlığın ortasında yaşamayı TCde yaşamaya tercih ederim. Rabbim beni TCden kurtarsın.
Ne alaka Türkler olarak biz kimseye kötü davranmayız nereye gidersen git
Ben etnik ulusal ayrım gözetmeksizin bu ülkedeki tüm vatandaşların merhametsiz ve acımasız olduğunu bilfiil şehir şehir gezip her şehirde akla hayale sığmaz zulümler ve iftiralar yaşayarak gördüm. Ben bana zulmedenlere bile zulmetmeyeceğim. Allah TC sınırları içerisindeki herkese her konuda sonsuz mutluluk versin yeter ki Rabbim beni TCden kurtarsın.
Nasıl, niçin, kimlerden? Suriyelimisin?
Doğduğumdan beri, kimsesiz olduğum için, bu ülkede hiçkimsede merhametin M'si bulunmadığı için, fiziksel ruhsal sözlü ve tavırlı her türlü işkenceye uğradım. Türkoğlu Türküm Ne Suriyeli Ne Türk Ne Kürt hiçkimseyle hiçbir sorunum yok ama 35 senedir hergün ağlıyorum ben bu ülkede yaşamak istemiyorum. Yoruldum tükendim bittim.
Peki. Kendini korumayı öğren bu yaşa gelmişsin ayrıca bu memlekette polis diye bir yapılanma var faydalan istersen , kendini geliştir şehrini değiştir düzelir her şey
Polisler zalimlerden yana çıkıyor hemşehrisi akrabası tanıdığı olanı koruyor benim üstüme saldıran haklı ben kendimi savununca haksız çıkıyorum hergün Allahtan ölmeyi diliyorum bunun günah olduğunu zulümler gırtlağa kadar gelince hicret etmenin saha hayırlı olduğunu öğrendim.
tamam Arabistan'a hicret et hayatta başarılar kardeşim
TC pasaportunu gören cüzzamlı gibi davranıyormuş oralarda ama nasipse inşallah giderim desteğiniz için teşekkürler hayat boyu mutluluklar.
Teşekkür ederim, sizede hayat boyu mutluluklar