Bu salı sınıf hocamız bizi pikniğe götürüyor (sınıfça). Ben bi Magnum yaş pasta beğendim onu yapicam onun yanına başka ne yapabilirim. Neden soruyorum çünkü sevdiğim çocukta orada olacak. Ne yapsam beni çok hamarat görürler?
Pikniğe giderken alınacaklar? Eğer aklınızda varsa yaziverin.
Orada yapılacak aktiviteler?(yeşillik alanına gidecez)
Cevap verirseniz valla çok makbule geçer
Pikniğe giderken alınacaklar? Eğer aklınızda varsa yaziverin.
Orada yapılacak aktiviteler?(yeşillik alanına gidecez)
Cevap verirseniz valla çok makbule geçer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sarma ya da börek yapsan güzel olur. Top ya da ip ya da uno gibi oyunlar götürülebilir.
Çok teşekkür ederim💜💜
Rica ederim iyi şanslar
sigara böreği, kek, poğaça, limonata, ben olsam okey takımı götürürdüm 😂😂
Götürmesine götürürüm de hoca da var götüremem😂. Cevapların için teşekkürlerrr💜💜💜
sen hamarat olmaya çalışırsın elin takma tırnaklı süslünur u çocugu kapar, devir değişti tatlım
Cidden de öyle :(
Mutlaka top veya ip de olsun!!!
Teşekkürlerrr💜💜💜
Pilatonik aşksa boşuna zahmet çekersin derim
En azından arkadaşça yaklaşıp avlayabilme şansım var😁
Sen gene yapta böyle gitmez yoklama çeksin birisi seni göstersin kız nasıl falan diye hoşlandığını belli ederse istek gonederirsin
Olm kim napsin beni ya 40 yılın başı birini sevmişim o da normal değil ztn. Bir ihtimal şansımı denerim diye şey yaptım. Bişey decem sen bana biraz erkeklerden bahseder misin nelerden hoşlanırlar falan neleri severler tabi erkekten erkeğe değişir ama genelleme yap. Nasıl kızlardan hoşlanırlar bir fenomeni örnek verebilirsin mesela. bari sadece bff olarak kalsın (aynı siniftayiz ama neredeyse hiç muhabbetimiz yok) 😐
Önce erkek ilgisini çekmek için vücudunu kullanacaksın saçların uzunsa düz bırakıp savuracaksin kadınsı olarak yaklaşacak sin önce onu izleyip hangi kızlara sürekli süzüyor ona dikkat et sevmediği bir tipe bütüne bilirsinde
Saçım uzun ama topluyorum sürekli hiç salmadim bu 1 ayda sırf değişmeyi düşündüm. Düzleştirici falan aldım makyaj malzemesi aldım videolar falan izliyorum. boy 1.68 kg 59-61 arasında değişiyor önce bı zayiflayayim diyorum
Yağ sarkması yoksa kilon iyidir çekici olmak gerek sonra kollarında eririsin
Kollar dolgun mu durması gerkiyo
Biraz da korse kullanırım o zmn hem kg veririm hem de belden incelirim pek belde yağ yok ama olsun yine de biraz belli
Sen kendine bak pilanin tutarsa çocuğun kollarında olup sonra güzelliğine tenaye cekmesinde😁
Yok ya o kadar da değil yürek yemiş olmalı bunu yapmak için 😂
Herhangi bir şeyle uğraşsam ilgisini çeker miyim mesela ben tatlı yapmayı çok severim hergun foto çeksem instada paylassam nasıl olur
ya da şey de olabilir sınavlar falan yaklaşıyor not çıkarıp ona versem yazım güzeldir.
Teklif et kurtul sitres degmez
Yok ya sonra benden hepten uzaklaşır arkadaş olarak ta kalsak olur
Algida tatlı yap
Ortası dondurma dışı irmikli olandan bahsediyorsan eğer gidene kadar erir
Erirse yapma
Ok
tavla gotur ben cocugun yerinde olsam duserdim