Güncellemeler
+1 yıl
Birinin numaramı kaydetip kaydetmediğini nasıl anlarım toplluk mesajı gettontact duruma bakma çevrimiçi dışında soruyom haa hadi cevap verun daa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin numaramı kaydetip kaydetmediğini nasıl anlaım toplluk mesajı gettontact duruma bakma çevrimiçi dışında soruyom heee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka yolu yok benim bildiğim.
olsun litfinnn yaa varsa hindi kescemm
WhatsApptan anlayamıyor musun
anlaymamadığğmmm için soruyomm ya canım benim
Yok yani Bilgi verirsen daha sağlık olur
yaa watsapptan kaydetip kaydetmediğini bilmiyorum profil yoğğ ama şöyle bişi var ben mesaj attığımda numaramı ilk kez gördüğünde çevrimiçi olduğu görünüyordu açıktı bir ara sonra mesaj attığımda yazarken falan hiç çevrimiçi yazmyordu kaydetti mi ya bilmiom kesin aşık oldu bana sonra kaydetti kaydettiğini anlamım diye çevrimiçiliğini kapattı olabilir yiaa sence lütfen amin hindi kesicem kaydettiyse
Manyak mı ki bu aşık olduğunu anlama diye çevrimiçiliğini kapatıyor
kapatmamışmıdır yaniii aa
lan adamın garip takıntıları var yapmış olabilir aaa niye neim moralimi bozuyosun ki sen şimdi kapatmış olabilir mi
Sanmam aq ben dünyanın en tuhaf insanıyımdır. Böyleleri (bizim gibiler) kaydedip siler sürekli en fazla
Baktım ne oldu
Ara sor direk
sonra engelliyormuş falannn
Engellerse umrunda olmaz enazindan senin için ne düşündüğünü bilirsin ona göre hareket edersin
ya etik değilse bunu sormam ya da kaydettiyse yalan söylerse
Yalan söylerse bile ilk tepkisinden anlarsın kadın lar in 6. Hissi kuvvetli hissedersin yalansa
o cesaret var mı dersinnnn dur sana bişi anlatimmm şöyle bişi var ben mesaj attığımda numaramı ilk kez gördüğünde çevrimiçi olduğu görünüyordu açıktı bir ara sonra mesaj attığımda yazarken falan hiç çevrimiçi yazmyordu kaydetti mi ya bilmiom kesin aşık oldu bana sonra kaydetti kaydettiğini anlamım diye çevrimiçiliğini kapattı olabilir yiaa sence lütfen amin hindi kesicem kaydettiyse
Dm den anlatirmsn lütfen
Bak şimdi sana şöyle soylim kaydetmiş olması ihtimal kaydetmemis olmasida ihtimal yani %50 her iki olasilikta sen bunu kesinlestire bilirsin arayıp sorarak engell de atarsa ona göre hareket edersin kaydetmiş olsa da ona göre hareket edersin iki iki daha dört eder
nieeee artı 3 olmadığım için atamiomuşum yaa sen atsana
Bende atamyorum xper sayım 1 😂😂
2 artı 2 5 değil miydi yaa neyse soramam yaa olmaz şu an olmaz yani
O zmaan yapcak bişey yok böyle için içini yicek 🤗
nasııı 3 olacak yaa
yazığğğ bize
Yapcak bişey yok 😊