Aile & Toplum Şu an ne yapıyorsununuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor şu an ne yapıyorsunuz? Ben burada takılıyorum ve çok sıkıldım, siz? Güncellemeler+1 yıl Benim gibi başka sıkılan var mıı :( Şu an ne yapıyorsununuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Birkaç arkadaşımı uğurlayacağım 1 saate.. Ondan sonra da uyurum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlardan ayrılmak zor olur... İyi geceler sana Yorumla cnrche +1 yıl Gene de güzel arkadaşlıklar kurduk askerde 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim senin adına 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de takılıyorum burada da saçma sapan sorular... çok sıkıldım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende sıkıldııım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet edelim. Değişiklik olur Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Teşekkürler Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yatagimda uzaniyom bende muzik dinliyorum bende sikildim 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Arkadaşımla teras keyfi , arada buraya bakıyorum 2 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Spor yapıyorum Boombbbb 🤪🤪 0 137 Yorumla Soran +1 yıl Bende spora başlamak istiyorum yaa Yorumla Ardafit67 +1 yıl Başla tutan mı var be seni 🤪😂 Yorumla Soran +1 yıl Kaslı kollarınla sen tutuyorsun 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yaa öyle mi utandırıyorsunuz beniii 🤭🤪 Yorumla Soran +1 yıl Utanmak size çok yakışıyor 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Gülmekte sana çok yakışıyor burcun ne🥰🥰 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim efendim. Yıldız senin Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yıldız o nasıl burçtur ilk defa senden öğrenirim 😂 Yorumla Soran +1 yıl İlkler güzeldir 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yaa bak bak yine utandırıyor 🤭 sen hep böyle utandıracak mısın beni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilirim seni utandirmak hoşuma gidiyoor 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Özelden yazsana konuşalım :) Yorumla Soran +1 yıl Buradan konuşmak daha zevkli 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamammmm sen nasıl istersen 🥰🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Şeytan tüyü var sen de 😂🤭 Yorumla Soran +1 yıl Peki efendim o zaman nasılsınız Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiyim hanımefendi sizle konuşuyorum daha iyi oldum 🤭 siz nasılsınız :) Yorumla Soran +1 yıl Biraz can sıkıntısı vardı ama sizinle konuşunca geçti 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Sevindim o zaman neye sıkıldı canın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok ki Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ne işle uğraşıyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Üniversite öğrencisiyim sen Yorumla Ardafit67 +1 yıl Paramedik mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum ben de hangi bölümsün Yorumla Soran +1 yıl Maliye Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiymiş kaçıncı sınıfsın peki zor mu bölüm ☺️ Yorumla Soran +1 yıl 4. Sınıfım derslerim çok zor değil Yorumla Ardafit67 +1 yıl Senin de son senenmiş staj falan bitti demi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiymiş kpss düşünüyor musun sen de Yorumla Soran +1 yıl Bu yıl düşünmüyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiymiş bu arada okuduğun kitap var mı kitaplarla aran nasıl Yorumla Soran +1 yıl Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum en son piruze Şam'da bir Türk gelini onu okudum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Klasik türk edebiyatı mı diyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Evet sen peki kitap okumayı seviyor musun Yorumla Ardafit67 +1 yıl Evet seviyorum kızıl nehirleri okuyporum polisiye sen hangisini okuyorsuj Yorumla Soran +1 yıl Bende Eylül psikolojik romanı okuyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Onu biliyorum ilk psikolojik roman değil miyidi o 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferin doğru bildin yakışıklı 😄 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Teşekkür ederim uzun sayfalı olanlar bazen sıkıyor demi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya bazen hiç okuyasim gelmiyor o zamanlarda korku filimi izliyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Senle beraber korku filmi izlemek güzel olmaz mıydı babysi 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim ki babysi patlamış mısır ve kolan var mı Yorumla Ardafit67 +1 yıl Olur getiririm dizinde uyumak isterdim ama film izlerken 😂🤭 Yorumla Soran +1 yıl Uyuya kalırsın dizim uyuşur ya Yorumla Ardafit67 +1 yıl Sen omuzumda uyu 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Rahat mı bilemedim ki Yorumla Ardafit67 +1 yıl Rahat sen uyurken sarılırım ben sana 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Ter falan kokmuyorsun dimi Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hayır neden kokayım neden öyle düşündün :) Yorumla Soran +1 yıl Erkekler pek bakımlı degil Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hayır bakımlıyım sarılıyım sana işte uyursun omzumda 🥰🥰 Yorumla Soran +1 yıl Eğer omuzların genişse olabilir Yorumla Ardafit67 +1 yıl Evet geniş uyursun saçını severim ben de Yorumla Soran +1 yıl Ben sana öyle bir sarılırım ki nefes bile alamazsın Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden 🥰🤭 Yorumla Soran +1 yıl Canım sarılmak istedi Yorumla Ardafit67 +1 yıl Bir gün sarılırız mesela deniz kenarında gezmek yürümek çok isterdim senle 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben sana sarılirsam ölürsün Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden :) Yorumla Soran +1 yıl Yapışırım bırakmam 😄 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam sarıl banaaaa ben de sana sarılayım uyuyalım o an güzel şeyler düşünelim 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Hani biz sahildeydik Yorumla Ardafit67 +1 yıl Sahilde sarılırız olmaz mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz benim uykum geldi iyi geceler Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam yarın devam ederiz İyi geceler tatlı rüyalar 🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Kafam karıştı yanlış yere yazmışım buraya yazacağıma sorun yok demi off kafam nasıl karıştıysa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok sorun ya Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam o zaman ben de dışarı çıkacaktım hava baya kötü öyle mi orasıda mood düşüyor ister istemez 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende dışarı çıkacağım Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyi yaparsın nereleri geziyorsun genelde 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Sahilde kulaklığımi takip yürüyüş yapmayı seviyorum mesala bu sabah sahilde spor yaptım Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ben de çok severim hangi tarz müzik dinliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar jazz dinliyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tavsiyen ne olur peki hangi sanatçıları dinliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Congo to cuba-Putumaya bağımlılık yapıyor 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yabancı dinliyor musun peki ben genelde sean paul Eminem falan dinlerim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende Sean Paul dinliyorum 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hangi müziğini benim she doesnt mind favorim 😂🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın 🥰 Napıyorsun ❤️ Yorumla Soran +1 yıl İyiyim ders çalışıyorum sen napiyorsun Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiyim ben de gym e geçeceğim hangi dersi çalışıyorsun :) Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin. kültürel ekonomi dersi canım 🙂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Diklat et fazla yorma kendini finallere ne kadar kaldı 🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın Napıyorsun ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkacağım sen napiyorsun Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiyim Canım gym e geçerim çok sıcak var mı orada da baya sıcak yine burası 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok sıcak değil Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiymiş bu arada kitaplarla aran nasıl senin Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tavsiye edeceğin var mı bakarım ben de Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın Napıyorsun bakalım Yorumla Soran +1 yıl Oturuyorum sen napiyorsun Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyi ben de ders çalışacağım geometriye bakarım sen yapabiliyor musun şahsen işin içinden çıkamıyorum 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Napıyorsun Yorumla Ardafit67 +1 yıl Nasıl geçti günün 🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden cevap yokkkkkk? Yorumla Soran +1 yıl Cevap yazayım Yorumla Ardafit67 +1 yıl Nerelerdiydin sen merak ettim ben de 🥰🥰 Yorumla Soran +1 yıl Buraya hiç girmedim Yorumla Ardafit67 +1 yıl Aa benim içinde mi girmedin merak etmedin mi hamımefendi 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Girmedim beyfendi Yorumla Ardafit67 +1 yıl Öyle mi hanımefendiiiiii 🤭🥰😘 Günaydıınlar bu arada napıyorsunuz bakalım 🤭🥰 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın kahvaltı yaptım odamı topladım şimdi oturuyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Afiyet olsun 🥰 ne kadar zamanını aldı odanı toplamak ben toplarsam en az 1 saat sürer 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yarım saat sürdü Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyiymiş ne fazla ne az ortası yeter diyorsun öyle mi 💯🤭🤪 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ben de dizi izleyim dedim YouTube dan ama bu arada çıkan reklamlar çok sşnir bozucu değil mi. kapatasım geliyor hemen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğru söylüyorsun bende sinir oluyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl En iyisi videoyu mp4 olarak indirmek demi çözümü bu olmuş olur aslında 😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın Hanımefendi napıyorsun 🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın Napıyorsun bakalım ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkacağım Yorumla Soran +1 yıl Sen napiyorsun Yorumla Ardafit67 +1 yıl İyi ben de evdeyim dizi izliyorum avm ye giderim akşam üstü mağazalara bakarım sen seviyor musun mağaza gezmeyi 🥳 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hangi mağazaları gezersşn genelde ben koton defacto falan fistan 🤣 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Nasıl geçti günün 🥰☺️ Yorumla Ardafit67 +1 yıl Günaydıın napıyorsun :) Yorumla Ardafit67 +1 yıl Napıyorsunn Yorumla Soran +1 yıl Uyuyacağım Yorumla Ardafit67 +1 yıl Kıyamam sana çok mu yoruldun bugünnn 🥺🥺🥺🥺 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Hiç yazma sen hiç yazma Aferin sana hep ben yazıyorum Offffff 😡😡😡😡😡😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sınavlarım yaklaştı ders çalışmaya başladım kusura bakma Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yok ne kusuru finalin ne zaman :) Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta sonra Yorumla Ardafit67 +1 yıl Az kalmış ödev falan veriyorlar mı sana Yorumla Soran +1 yıl Veriyorlar Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ortalaman ne durumda şu an :) Yorumla Soran +1 yıl 3.28 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Vayy baya çalışkansın hanımefendi nasıl bu kadar yaptınız var mı bir taktiği 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ders çalıştım 😄 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Kolay gelsiinn bitiyor mu finaller artık ne kadar kaldı :) Yorumla Soran +1 yıl 21 haziranda bitecek Yorumla Ardafit67 +1 yıl Aa 21 Haziran en uzun gündüz değil mi hanımefendi 😂🤭 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Napıyorsunnn 🥰🥰🥰 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Napıyorsun :) Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oturuyorum YouTube video bakınıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşıyosun bu hayatıı Yorumla Canknt35 +1 yıl Tabi ne demezsin Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı işte sıkılınca giriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzanıyorum ve sıkılıyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı sizin gibiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aktivite bulmalıyız Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabiliriz ki meselaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin zevklerine bağlı film , kitap , oyun, mastürbasyon ne istediğini sen bilebilirsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ben seni anladım sapık konuşmayalım Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Senin gibi ben varım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ama benim artık canım sıkılmıyor kiii Yorumla DRANDAVER +1 yıl Neden söyle bakalımm😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Burada takılıyorum ondan 😂 Yorumla DRANDAVER +1 yıl Yine aynı durum bende saatlerdir buradayım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Eğlenmeye ne dersin 😄 Yorumla DRANDAVER +1 yıl Olurrr 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben şaka yapmıştııım 😘 Yorumla DRANDAVER +1 yıl Az değilsiniz 😂😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Öyle miyim acaba 😉 Yorumla DRANDAVER +1 yıl Valla oylesın😁😉 Yorumla DRANDAVER +1 yıl İyi geceler sana iş güç var sabah 😉 Yorumla Soran +1 yıl Sanada iyi geceler Yorumla DRANDAVER +1 yıl Bbyy Yorumla
penguenlerölmesin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zehraaaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla minik_panda22 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Cok sıkıldım bende 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Yaa sende mii Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Evet napicaz Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bende yaa :( Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gelsene Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Noldu simdi Yorumla Soran +1 yıl Ben seni biliyorum! Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Nerden Yorumla Soran +1 yıl Fazla kurcalama Mehmet yanarsın sonra mazallah Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Soyle soyle Yorumla Soran +1 yıl Olmaz yanarsın. Cıss Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Yanalım Yorumla Soran +1 yıl Benim ateşim sana fazla gelir... Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Ben söndürürüm gel sen Yorumla Soran +1 yıl Olmaz cııss Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Korkma gel Yorumla Soran +1 yıl Sen benden kork Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Korkmam ben sen gel Yorumla Soran +1 yıl Hadi başka kapıya Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Yemedimi Yorumla Soran +1 yıl Yemedi mi yanlız Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Ayn knk Yorumla Soran +1 yıl Hadi iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden sıkıldın 0 71 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü yapacak bir şeyim yok :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüm, arkadaşın sevgilin yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yook :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 24,5 yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel bir yaşÇok güzel çok farklı şeyler yapabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sevgilin yok Yorumla Soran +1 yıl Karakter yönünden seçiciyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi seçici olman ama...Ne zamandır sevgilin yok peki, ve Şu an sevgilin olsa onunla nerede olmak ne yaşamak istersin Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimden yeni ayrıldım. Onunla sahilde yürümek isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayrıldın ondan Yorumla Soran +1 yıl Sonradan değişti. Gerçek yüzünü gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neymiş gerçek yüzü Yorumla Soran +1 yıl Orası bana kalsın anlatmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacı sadece senle seks yapmakmıymış Yorumla Soran +1 yıl Evet ben evlenmeden olmaz diyince gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımmm, seks yapmadın mı onunla, onun istediği kadar ileri mi gitmedin Yorumla Soran +1 yıl Elimi bile tuturmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ama o da çok değil mi Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi inançlı bir kız için az bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen o zaman herşeyi kendi kendine elinle yatatğom6 yorganın yastığın ile yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Beni olduğum gibi sevecek biri olduğuna inanıyorum sonuçta yalnızlık Allah'a mahsustur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki olur ama o olsa da sen yine kendi kendine mutlu olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnançların gereği kimse dokunmuyor sana ondan Yorumla Soran +1 yıl Evleneceğim kişiyle olacak elbette Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenene kadar elin mutlu edecek Yorumla Soran +1 yıl Hangi elim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sık sık değiştir nasır tutmasın Yorumla Soran +1 yıl Hiç yapmıyorum nasıl tutabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi isteğin arzun yok Yorumla Soran +1 yıl Ay bu ne böyle ayıp ayıp şeyler hiç bilmem bunları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bemcr6 hiç öyle değilÇok5 daha istekli arzulu ve seven yaşayan birisinAma öyle diyorsun yapacak bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Yalan borcum mu var size Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok tabii kiBende düşüncemi söyledim Yorumla Soran +1 yıl Çok düşünceli birisiniz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tatlı rica ediyorsun💘 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok da tatlı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Gamzeliyim ve çillerim var çok tatlıyım 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm tam yemelik bir tatlılık 😊Fiziğin tenin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim 50 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç ve orantılı mı fiziğn Yorumla Soran +1 yıl Boyum 159 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım minyon çok hoş harikaTam sevmelik mutlu etmelik :))) Yorumla Soran +1 yıl Hmm kaç yaşındasın pekiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 39 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Senin yaşın çok büyükmüş amaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun, deneyimli becerikli daha iyi anlar mutlu ederim seni Yorumla Soran +1 yıl Her kız olgun ister ama abiyede sevgili demek istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi deme zatenO gözle bakma, seni anlayacak seni mutlu edecek hayallerini gerçek yapacak oşgım5 erkek olarak gör Yorumla Soran +1 yıl Amca mı demeliyim o zaman? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğim deya da ben bacak aranda ikrm6 ellerinle başımı bastırıp daha hızlı daha derine de Yorumla Soran +1 yıl Pis sapık senin gibileri bir güzel benzetmeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık değilim sende farkındasın biliyorsun bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Çok mu korktun yoksa utandın mi gizlenmişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de değilBu kadar bilgi yazışmaSen gizlisinBende gizli olayım istedimİstemez misin anlattığımı Yorumla Soran +1 yıl Neden başta gizlenmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet bu kadar uzayıp bu kadar bilgi vereceğimizi düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl Sohbetten mi korktun yoksa benden mi korktun anlayamadım hadi neyse sana iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden neden. Korkayım ki bacaklarının arasında olmak istiyorum korksam istemem Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarımın arasında ne yapacaksın ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dilimle oral seks uzun uzun Yorumla Soran +1 yıl Gece gece tacize uğruyorum ya imdattt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla niyetim bu değil asla zorlama ve rahatsız etme işim değil yapmamSen sordun ben cevap verdim Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben kaçar iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla
parçalynpuma Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ciplak yatıyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu fakirsin ya kıyamaam Yorumla parçalynpuma +1 yıl Aynen 🙁Sende polar eşofmanka mı yatıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet nereden bildiin 😂 Yorumla parçalynpuma +1 yıl Belli ver ustundekileri soyun 😄 Yorumla Soran +1 yıl O zaman benim üstümde bir şey kalmaz kii 😂 Yorumla parçalynpuma +1 yıl Olsun birazda sen ciplk yat 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sapık. İşine git Yorumla parçalynpuma +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu komik neden gülüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Oturuyorum sen napiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Birkaç arkadaşımı uğurlayacağım 1 saate.. Ondan sonra da uyurum.
Arkadaşlardan ayrılmak zor olur... İyi geceler sana
Gene de güzel arkadaşlıklar kurduk askerde 😅
Sevindim senin adına 🙂
Ben de takılıyorum burada da saçma sapan sorular... çok sıkıldım.
Evet bende sıkıldııım
Sohbet edelim. Değişiklik olur
Hayır. Teşekkürler
Yatagimda uzaniyom bende muzik dinliyorum bende sikildim
Arkadaşımla teras keyfi , arada buraya bakıyorum
Spor yapıyorum Boombbbb 🤪🤪
Bende spora başlamak istiyorum yaa
Başla tutan mı var be seni 🤪😂
Kaslı kollarınla sen tutuyorsun 😂
Yaa öyle mi utandırıyorsunuz beniii 🤭🤪
Utanmak size çok yakışıyor 😂
Gülmekte sana çok yakışıyor burcun ne🥰🥰
Teşekkür ederim efendim. Yıldız senin
Yıldız o nasıl burçtur ilk defa senden öğrenirim 😂
İlkler güzeldir 🙂
Yaa bak bak yine utandırıyor 🤭 sen hep böyle utandıracak mısın beni 😂
Ne yapabilirim seni utandirmak hoşuma gidiyoor 🙂
Özelden yazsana konuşalım :)
Buradan konuşmak daha zevkli 🙂
Tamammmm sen nasıl istersen 🥰🥰
Şeytan tüyü var sen de 😂🤭
Peki efendim o zaman nasılsınız
İyiyim hanımefendi sizle konuşuyorum daha iyi oldum 🤭 siz nasılsınız :)
Biraz can sıkıntısı vardı ama sizinle konuşunca geçti 🙂
Sevindim o zaman neye sıkıldı canın 😂
Yapacak bir şey yok ki
Ne işle uğraşıyorsun sen
Üniversite öğrencisiyim sen
Paramedik mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum ben de hangi bölümsün
Maliye
İyiymiş kaçıncı sınıfsın peki zor mu bölüm ☺️
4. Sınıfım derslerim çok zor değil
Senin de son senenmiş staj falan bitti demi
Evet
İyiymiş kpss düşünüyor musun sen de
Bu yıl düşünmüyorum
İyiymiş bu arada okuduğun kitap var mı kitaplarla aran nasıl
Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum en son piruze Şam'da bir Türk gelini onu okudum
Klasik türk edebiyatı mı diyorsun yani
Evet sen peki kitap okumayı seviyor musun
Evet seviyorum kızıl nehirleri okuyporum polisiye sen hangisini okuyorsuj
Bende Eylül psikolojik romanı okuyorum
Onu biliyorum ilk psikolojik roman değil miyidi o 😂
Aferin doğru bildin yakışıklı 😄
Teşekkür ederim uzun sayfalı olanlar bazen sıkıyor demi 😂
Evet ya bazen hiç okuyasim gelmiyor o zamanlarda korku filimi izliyorum
Senle beraber korku filmi izlemek güzel olmaz mıydı babysi 🤭🥰
Bilemedim ki babysi patlamış mısır ve kolan var mı
Olur getiririm dizinde uyumak isterdim ama film izlerken 😂🤭
Uyuya kalırsın dizim uyuşur ya
Sen omuzumda uyu 🤭🥰
Rahat mı bilemedim ki
Rahat sen uyurken sarılırım ben sana 🤭🥰
Ter falan kokmuyorsun dimi
Hayır neden kokayım neden öyle düşündün :)
Erkekler pek bakımlı degil
Hayır bakımlıyım sarılıyım sana işte uyursun omzumda 🥰🥰
Eğer omuzların genişse olabilir
Evet geniş uyursun saçını severim ben de
Ben sana öyle bir sarılırım ki nefes bile alamazsın
Neden 🥰🤭
Canım sarılmak istedi
Bir gün sarılırız mesela deniz kenarında gezmek yürümek çok isterdim senle 🤭🥰
Ama ben sana sarılirsam ölürsün
Neden :)
Yapışırım bırakmam 😄
Tamam sarıl banaaaa ben de sana sarılayım uyuyalım o an güzel şeyler düşünelim 🥰
Hani biz sahildeydik
Sahilde sarılırız olmaz mı 😂
Olmaz benim uykum geldi iyi geceler
Tamam yarın devam ederiz İyi geceler tatlı rüyalar 🥰
Kafam karıştı yanlış yere yazmışım buraya yazacağıma sorun yok demi off kafam nasıl karıştıysa 😂
Yok sorun ya
Tamam o zaman ben de dışarı çıkacaktım hava baya kötü öyle mi orasıda mood düşüyor ister istemez 😂
Bende dışarı çıkacağım
İyi yaparsın nereleri geziyorsun genelde 🥰
Sahilde kulaklığımi takip yürüyüş yapmayı seviyorum mesala bu sabah sahilde spor yaptım
Ben de çok severim hangi tarz müzik dinliyorsun
Bu aralar jazz dinliyorum
Tavsiyen ne olur peki hangi sanatçıları dinliyorsun
Congo to cuba-Putumaya bağımlılık yapıyor 🙂
Yabancı dinliyor musun peki ben genelde sean paul Eminem falan dinlerim 😂
Bende Sean Paul dinliyorum 🙂
Hangi müziğini benim she doesnt mind favorim 😂🥰
Günaydıın 🥰 Napıyorsun ❤️
İyiyim ders çalışıyorum sen napiyorsun
İyiyim ben de gym e geçeceğim hangi dersi çalışıyorsun :)
Kolay gelsin. kültürel ekonomi dersi canım 🙂
Diklat et fazla yorma kendini finallere ne kadar kaldı 🥰
Günaydıın Napıyorsun ❤️
Dışarı çıkacağım sen napiyorsun
İyiyim Canım gym e geçerim çok sıcak var mı orada da baya sıcak yine burası 😂
Çok sıcak değil
İyiymiş bu arada kitaplarla aran nasıl senin
Güzel
Tavsiye edeceğin var mı bakarım ben de
Günaydıın Napıyorsun bakalım
Oturuyorum sen napiyorsun
İyi ben de ders çalışacağım geometriye bakarım sen yapabiliyor musun şahsen işin içinden çıkamıyorum 😂
Napıyorsun
Nasıl geçti günün 🥰
Neden cevap yokkkkkk?
Cevap yazayım
Nerelerdiydin sen merak ettim ben de 🥰🥰
Buraya hiç girmedim
Aa benim içinde mi girmedin merak etmedin mi hamımefendi 🤭🥰
Girmedim beyfendi
Öyle mi hanımefendiiiiii 🤭🥰😘 Günaydıınlar bu arada napıyorsunuz bakalım 🤭🥰
Günaydın kahvaltı yaptım odamı topladım şimdi oturuyorum
Afiyet olsun 🥰 ne kadar zamanını aldı odanı toplamak ben toplarsam en az 1 saat sürer 😂
Yarım saat sürdü
İyiymiş ne fazla ne az ortası yeter diyorsun öyle mi 💯🤭🤪
Aynen
Ben de dizi izleyim dedim YouTube dan ama bu arada çıkan reklamlar çok sşnir bozucu değil mi. kapatasım geliyor hemen 😂
Doğru söylüyorsun bende sinir oluyorum
En iyisi videoyu mp4 olarak indirmek demi çözümü bu olmuş olur aslında 😂
Günaydıın Hanımefendi napıyorsun 🥰
Günaydıın Napıyorsun bakalım ❤️
Dışarı çıkacağım
Sen napiyorsun
İyi ben de evdeyim dizi izliyorum avm ye giderim akşam üstü mağazalara bakarım sen seviyor musun mağaza gezmeyi 🥳
Seviyorum
Hangi mağazaları gezersşn genelde ben koton defacto falan fistan 🤣
Nasıl geçti günün 🥰☺️
Günaydıın napıyorsun :)
Napıyorsunn
Uyuyacağım
Kıyamam sana çok mu yoruldun bugünnn 🥺🥺🥺🥺
Hiç yazma sen hiç yazma Aferin sana hep ben yazıyorum Offffff 😡😡😡😡😡😂😂😂😂😂
Sınavlarım yaklaştı ders çalışmaya başladım kusura bakma
Yok ne kusuru finalin ne zaman :)
2 hafta sonra
Az kalmış ödev falan veriyorlar mı sana
Veriyorlar
Ortalaman ne durumda şu an :)
3.28
Vayy baya çalışkansın hanımefendi nasıl bu kadar yaptınız var mı bir taktiği 🤭
Ders çalıştım 😄
Kolay gelsiinn bitiyor mu finaller artık ne kadar kaldı :)
21 haziranda bitecek
Aa 21 Haziran en uzun gündüz değil mi hanımefendi 😂🤭
Napıyorsunnn 🥰🥰🥰
Napıyorsun :)
Oturuyorum YouTube video bakınıyorum
Yaşıyosun bu hayatıı
Tabi ne demezsin
:((
Aynı işte sıkılınca giriyorum
Uzanıyorum ve sıkılıyorum
Bende aynı sizin gibiyim
Aktivite bulmalıyız
Ne yapabiliriz ki meselaa
Senin zevklerine bağlı film , kitap , oyun, mastürbasyon ne istediğini sen bilebilirsin 😅
Ben seni anladım sapık konuşmayalım
Senin gibi ben varım
Ama benim artık canım sıkılmıyor kiii
Neden söyle bakalımm😂😂
Burada takılıyorum ondan 😂
Yine aynı durum bende saatlerdir buradayım 😂😂
Eğlenmeye ne dersin 😄
Olurrr 😄
Ama ben şaka yapmıştııım 😘
Az değilsiniz 😂😂🤣
Öyle miyim acaba 😉
Valla oylesın😁😉
İyi geceler sana iş güç var sabah 😉
Sanada iyi geceler
Bbyy
Zehraaaaa
?
😂😂
Cok sıkıldım bende
Yaa sende mii
Evet napicaz
Bilmiyorum bende yaa :(
Gelsene
Noldu simdi
Ben seni biliyorum!
Fazla kurcalama Mehmet yanarsın sonra mazallah
Soyle soyle
Olmaz yanarsın. Cıss
Yanalım
Benim ateşim sana fazla gelir...
Ben söndürürüm gel sen
Olmaz cııss
Korkma gel
Sen benden kork
Korkmam ben sen gel
Hadi başka kapıya
Yemedimi
Yemedi mi yanlız
Ayn knk
Hadi iyi geceler
Sitede dolaşıyorum
Sanal
Evet sıkıldım.
Neden sıkıldın
Çünkü yapacak bir şeyim yok :(
Üzüldüm, arkadaşın sevgilin yok mu
Yook :(
Yaşın kaç
24,5 yaa
Çok güzel bir yaş
Çok güzel çok farklı şeyler yapabilirsin
Neden sevgilin yok
Karakter yönünden seçiciyim
Çok iyi seçici olman ama...
Ne zamandır sevgilin yok peki, ve Şu an sevgilin olsa onunla nerede olmak ne yaşamak istersin
Sevgilimden yeni ayrıldım. Onunla sahilde yürümek isterdim
Neden ayrıldın ondan
Sonradan değişti. Gerçek yüzünü gördüm
Neymiş gerçek yüzü
Orası bana kalsın anlatmak istemiyorum
Amacı sadece senle seks yapmakmıymış
Evet ben evlenmeden olmaz diyince gitti
Hımmm, seks yapmadın mı onunla, onun istediği kadar ileri mi gitmedin
Elimi bile tuturmadim
Neden ama o da çok değil mi
Benim gibi inançlı bir kız için az bile
Sen o zaman herşeyi kendi kendine elinle yatatğom6 yorganın yastığın ile yaşarsın
Beni olduğum gibi sevecek biri olduğuna inanıyorum sonuçta yalnızlık Allah'a mahsustur
Tabiki olur ama o olsa da sen yine kendi kendine mutlu olacaksın
Nerden biliyorsun 😉
İnançların gereği kimse dokunmuyor sana ondan
Evleneceğim kişiyle olacak elbette
Evlenene kadar elin mutlu edecek
Hangi elim 😂
Sık sık değiştir nasır tutmasın
Hiç yapmıyorum nasıl tutabilir
Hiç mi isteğin arzun yok
Ay bu ne böyle ayıp ayıp şeyler hiç bilmem bunları
Bemcr6 hiç öyle değil
Çok5 daha istekli arzulu ve seven yaşayan birisin
Ama öyle diyorsun yapacak bir şey yok
Yalan borcum mu var size
Yok tabii ki
Bende düşüncemi söyledim
Çok düşünceli birisiniz ya
😄
Teşekkür ederim
Rica ederim 😄
Çok tatlı rica ediyorsun
💘
Biliyorum bebeğim
Çok da tatlı mısın?
Gamzeliyim ve çillerim var çok tatlıyım 🤭
Hımm tam yemelik bir tatlılık 😊
Fiziğin tenin nasıl
Beyaz tenliyim 50 kiloyum
Boyun kaç ve orantılı mı fiziğn
Boyum 159
Hım minyon çok hoş harika
Tam sevmelik mutlu etmelik :)))
Hmm kaç yaşındasın pekiii
39
Hangi şehirdesin
Senin yaşın çok büyükmüş amaaaa
Olgun, deneyimli becerikli daha iyi anlar mutlu ederim seni
Her kız olgun ister ama abiyede sevgili demek istemez
Abi deme zaten
O gözle bakma, seni anlayacak seni mutlu edecek hayallerini gerçek yapacak oşgım5 erkek olarak gör
Amca mı demeliyim o zaman?
Erkeğim de
ya da ben bacak aranda ikrm6 ellerinle başımı bastırıp daha hızlı daha derine de
Pis sapık senin gibileri bir güzel benzetmeli
Sapık değilim sende farkındasın biliyorsun bunu
?
Çok mu korktun yoksa utandın mi gizlenmişsin
İkisi de değil
Bu kadar bilgi yazışma
Sen gizlisin
Bende gizli olayım istedim
İstemez misin anlattığımı
Neden başta gizlenmedin
Sohbet bu kadar uzayıp bu kadar bilgi vereceğimizi düşünmedim
Sohbetten mi korktun yoksa benden mi korktun anlayamadım hadi neyse sana iyi geceler
Senden neden. Korkayım ki bacaklarının arasında olmak istiyorum korksam istemem
Bacaklarımın arasında ne yapacaksın ki?
Dilimle oral seks uzun uzun
Gece gece tacize uğruyorum ya imdattt
Asla niyetim bu değil asla zorlama ve rahatsız etme işim değil yapmam
Sen sordun ben cevap verdim
Tamam ben kaçar iyi geceler
İyi geceler
Libidom tavan yaa
Ciplak yatıyorum
Çok mu fakirsin ya kıyamaam
Aynen 🙁