Ben lgbt li degilim ama Biz kendi insanımızı yere göğe sığdıramıyoruz dünyadaki en iyi halk olarak görüyoruz ama açıkçası ben toplumdan hiç memnun değilim. Çünkü tecrübesi ve bilgisi olmadığı halde her konuda bir bilgileri fikirleri var gibi çok bilmişlik taslıyorlar. Kendi yapamadıkları ama sizin yaptığınız her şeyi eleştiriyorlar hep daha iyilerini örnek gösteriyorlar çıkıp kendileri yapmıyorlar ama birde olur olmaz insanların hayatlarına yorum yapıyorlar. Bir mal alırsın babasının parası ile almış ya da çalmış çırpmış vs derler senin ne çektiğini bilmek ya da görmek istemezler işlerine gelmez. O yüzden bir çok insandan nefret ediyorum
Kanka ayet var bu konuda. Eşcincellik haddi aşmak demek. Diğer konu ise şu. Dışlananlar tek onlar değil. Fakir ve tip açısından düşük olan çoğu bireyde bu derdi yaşıyor. Hayatta zorluklar çok alanda var. Önemli olan sabır edip bunları aşmak için birlik olmak. Lgbtq yasak ama tekrar aktarayım
Lgbt nerede yasak pardon da? Ayrıca evet sadece lgbt bireyler bu tarz şeyler yaşıyor. Tiple falan gram alakası yok. Siz sevgili bulamamayı dert mi sanıyorsunuz Allah aşkına?
Erkek erkeğe ilişki haddi aşmak olarak yazıyor ayette. Şuara suresi araştır. İslamı bilmeden yorum yapma.
Ben bunu anayasa olarak söyledim. Evet kuranda yasak ama erkeklere ilgi duymak yasak falan değil. Ki kişinin elinde olan bir şey değil. Ortadoğulu din adamlarından ezberlediğin şeylerle bana gelme. Asıl sen anlamıyorsun İslamdan. Üzgünüm.
Haddi aşmanın neyi elinde olmaz? Sapık mısın? Allah insanın içine haddi aştıracak his niye koysun? Allah mı insanı günaha zorluyor diyorsun? Orta Doğu dediğin yerde yetişen âlimler senin beğendiğin yerlerin hocasıydı bir zamanlar. Şimdiki halina bakıpta yorum yapma. Açta oku azıcık.
Sapık mısın diye sormuşsun ama evet eşcinselim. Peki sen düşünme yetinden yoksun musun? Verdiğin örnek acayip saçma çünkü ona bakılırsa erkeğin kadına ilgi duyması da bir his ama zina olarak kabul ediliyor. Sadece evlenirsen bu hislerin serbest oluyor. Ama onun dışında gaylıktan hiçbir farkı yok. Kaldı ki Kuran senin falan değil sahiplenmeyi bırakırsan sevinirim. O beğenmediğiniz zeki müren mal varlığını mehmetçik vakfına bağışladı. Peki siz ne işe yarıyorsunuz acaba çok merak ettim doğrusu.
Erkeğin kadına ilgisi normal olan tür. Helal olması için nikah lazım. Sizde böyle bir durum yok. Ne alaka yani 😂 Zeki Müren ne alaka yaa?😂 Napayım bağışladıysa? Günahı da, sevabı da onu ilgilendirir.
Her neyse. Siz her şeyi yeterince biliyormuşsunuz zaten. En müslüman da sizsiniz. Ben susayım en iyisi. Size cennetlik ve kusursuz hayatınızda başarılar.
Amacım sizi kızdırmak değil. Sadece lgbtq gibi bir oluşumun İslam'da legal olduğunu düşünmenize şaşırdım ve ayetle açıkladım. Size ayette yasaklanmış diyorum ama siz halen yok Zeki Müren, yok evlilik diyip çarpıtıyorsunuz. Müslüman olabilmek için Allah'ın tüm ayetlerini kabul etmek gerekir. Eğer ki dediğim ayeti kabul etmiyorsanız müslüman olduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Cevap
3Cevap
Bu ülkede neye saygı duyuluyor hala anlamış değilim. Kadın? , lgbt?, çocuk?, hayvan? Giyim? ... Ya da hiçbiri.
Pasif gayim ve bu tür şiddet eğilimlerini gördükçe kimseye açılmak bile istemiyorum. Gizli bir hayatım var uzun süredir
Sevmek zorunda değil kimse ama zarar veremezler ya da saygısızlık yapılamaz nefret bile etse içinde yaşamalı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?