Sizce Bu Ülke +18 Konularda Ne Zaman Düzelecek?

Cidden yani kadın veya erkek farketmeksizin bence bu büyük bir sorun. Cidden sadece şu siteye bile baksanız mesela kızlar mesela normal bir soru sorarken bile erkekleri cidden mağaradan çıkmış yamyamlar gibi resmen. Kızların da öyle olanları var yalan yok ama 40-50 hatta belkide 60 yaşında adamların 18-20 yaşındaki kızlara falan sarkması hatta taciz etmesi cidden bence iğrenç. 🤮 Yaa inanın olgun hissetmeyi de geçtim cidden bu ne böyle arkadaş. Belki bu tiplerin zaten çoğu da evli ama. Zaten her gördüklerine saldırıyorlar ama bazısı erkek çıkıyor ve hiç üzülmüyorum onlar için ama ben cidden bu ülkede kız çocuğu yetiştirmeye korkar hale geldim. Bakın ülkemi falan seviyorum ama insanlara cidden ne oluyor böyle anlamıyorum. O malum olay cidden bu kadar mı önemli yapmayın bee. Dünyaya bunun için mi geldiniz sadece lütfen yapmayın etmeyin. Buradan erkekler için lütfen özellikle genç yaştaki kardeşlerimize sarkmayın hatta taciz etmeyin ki kızlar da lütfen herkese kanmayın ve lütfen sizde normal olun ve özellikle anneler olarak çocuğunuzu lütfen iyi yetiştirin demek istiyorum 🙏🏻
Sizce Bu Ülke +18 Konularda Ne Zaman Düzelecek?