Nolacak bu ülkenin hali?

biliyorsunuz hem de çok iyi biliyorsunuz. internete ülkemi kurtarmak istiyorum yazdım, çıkan sonuç o kadar üzücü ki sadece KizlarSoruyor platformunda bir yazı gördüm onda da kendisiyle dalga geçilmiş. amerikada 1 insan ölünce bütün ülke ayaklanırken bizim nur ülkemizde kimse kimseyle neden birlik beraberlik içersinde olmayıp hayal kırmak, kalp kırmaktan başka bir şey yapmıyor. amerikada bir insan öldü bir siyahi değil ona rağmen herkes birlik beraberlikte ülkemde 1 ayda nerdeyse her gün ve bilmediğimiz o kadar çok kadın cinayeti var neden kimse birlik beraberlik içerisinde olamıyor? Neden insanlar birbirlerini kötülüyor siyasi görüşlere göre insanları yargılıyor. İnsanları kişiliğine değil neden dinine göre yargılıyor. Bunu yapanların başarısı o kadar yüksek ki örneğin amerika ülke ne kadar sapkın olsa da emek veriliyor üretiliyor ve o sayede dünya 1. si oluyor. Ama biz Allah'a sığınmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Fiilen bir şey yapmıyoruz Allah bile ilk önce fiilen iş yapıp bize sonra tevekkül edin demiş neden böyle yapıyoruz anlamı yok. Neden bir çin neden bir amerika olmayalım en pratik zekalı ülkelerden biriyiz bunu neden muzurluğa kullanıyoruz neden rahata kaçıyoruz. Bir şeylerin farkına varıp neden harekete geçmiyoruz. Neden nedennn... Bunu okuyan kim olursa olsun vatan düşmek üzeredir ama fiilen değil tamamen şu an ne kadar hukuken gözükse de ekonomisi olmayan bir millet geleceği göremez. Tüm umut gençliktedir her kim olursa olsun Tiktokcu instacı bluğ çağındaki bir ergen bile olsa yapacakları bir hareket bile vatanımıza fayda gösterebilir. Artık üretime geçmeliyiz. Ve ne olursa olsun hangi parti hangi din hangi takım olursa olsun cinsel seçimi ne olursa olsun herkes birbirine saygı duymadıktan sonra birlik beraberlik olasılığı 0 dır. Küllerimizden doğduk biz hemde BİRLİK BERABERLİKLE.
Nolacak bu ülkenin hali?