Evet arkadaşlar öyle bazı arkadaşlar gibi 3 ay 4 ayda falan değilde. 4 senelik before afterım hakkında ne düşünüyorsunuz öğrenebilirmiyim :)
https://i.hizliresim.com/oz3nPX.jpg
https://i.hizliresim.com/oz3nPX.jpg
cok degismissin vucut cok iyi olmus. ten rengin bile degismis guzel bir bronz olmus
Çok teşekkür ederim :) bu arada nickin hoşuma gitti söylemeden edemicem.
tesekkur ederim de ben bisey sormak istiyorum "acilservis" isimli hesap senin degil mi? fotograflar ayni yani ayni kisisin gibi geldi
yok hayır bu benim tek hesabım. Linki atarmısın bir bakıyım kim kullanıyor resimlerimi?
@ohreally1997 şimdi arattım ve gördüm evet benim resimlerimi kullanıyor yalnız onu nasıl şikayet edebilirim öyle bir seçenek yok burda?
simdi yalnis bisey soylemek istemiyorum ama cok benziyor cidden. bir sn linki halledicem
ciddimisin? sahte hesapmiymis? sikayet nasil edilir bilmiyorum ama ksye mesaj atarak halledebilirsin yoneticilere falan.
Tamamdır hemen ediyorum. teşekkürler bu arada bildirdiğin için. sen olmasan göremeyecektim.
rica ederim
ah thank youuuu :)))
you're welcome :)
Maşallah :D Vücut on numara olmuş, yüz de erkeksileşmiş :D
Teşekkür ederim :) evet biraz öyle olmuş :D
Cevap
2Cevap
Ne yaptın be sen -,- Evrimin anasını kovalamışsın resmen :) Son fotoğrafta bittim her an aşık olabilirim :) Helal olsun :))))))))
@Seymactm2 Teşekkür ediyorum :)
@Lawliette
@Lawliette burada bizi rahatsız edemezler, 11 sene önce sorulmuş bir soru bu. burada sohbet edelim😘
Kisisel algilama ama ben sevmiyorum begenmedim yani
Olabilir. Herkesin zevki ayrı.
Lütfen ben değilim de 😍
Neden *-*
gayet hoş cunku
Teşekkür ederim gayet naziksin sende :)
Çok teşekkür ediyorum :)
:))
@Sorupcikacaktim3
Teşekkürler ( nick im için)
@CumhuriyetKadını nerden buldun bu tarihi eser yorumu 😂
@Sorupcikacaktim3 11 yıl önce yaptığım yorum
@CumhuriyetKadını okadar mi yuh
@Sorupcikacaktim3 2014 evet
@CumhuriyetKadını bu bir tesaduf olamaz sohbet etmeye davet ediyorum uyarsa size
Evrimin dibi olmuş yani. Ama bence kaslar biraz fazla olmuş gibi
Teşekkürler. Eh zevk meselesi diyim.
iyi iyi
Teşekkürler
@kralkobrax21 selam
Oo yakışıklı adamsın kerata aferin güzel olmuş
Kerata?
Adam inanmış :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar