2013 tabiiki de
2014 tabiiki de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Benim için 90'lar güzeldi
Ben 90’larda yoktum
2013 güzeldi
Kesinlikle 2013-2014 yılları benim için çok güzeldi sanat camiası o dönemin ergenleri olduğum için de çok da mutluyum ama 2016 ve sonrası bozuldu
2013 du
Neden
Guzeldi hersey ucuzdu 13 yasindansadece cs 1.5 ve gta tek derdimdi tabi wwe ve pes vardi
Benim için de 2013 güzel 2014 de aynı şekilde sanat müzik diziler vs 1D ve JB hayranıydım ve yabancı müzik radyo istasyonlarınla müzikler dinlerdim bi üzücü şey SBS den düşük almakdı ama 2016 ve sonrası kötüleşti benim için
Bende zamaninda one direction dinliyodum
Ama maalesef geçen sene 1D üyelerinden biri vefat etti
Liam payne evet
:(
Maalesef
Gezi olayları haricinde 2013 daha güzeldi.
En güzel yıllardı ya 2013-2014 fakat 2016 ve sonrası bozuldu benim için
Zaten Türkiye'yi ben 2'ye ayırıyorum; 2017 öncesi ve 2017 sonrası diye. Nedeni tahmin et
FETÖ mü
Şu fetö kelimesini büyük yazma mk çocuklarını. O da var ama asıl o değil.
2017'de bu ülkede ne oldu? Ne değişti sence?
2013
Neden
Türkiye daha sakindi o dönemler
Henüz bu kadar kötü değildi bazı şeyler; henüz anlamını yitirmemişti güzellikler..
Ekonomi iyiydi
Doğa bu kadar kirlenmemisti
İnsanlık bu kadar çöp değildi
Saymakla bitmez
Kesinlikle 2013-2014 yılları benim için çok güzeldi sanat camiası o dönemin ergenleri olduğum için de çok da mutluyum ama 2016 ve sonrası bozuldu
Dünyanın Asıl Çivisi 2020 pandemiden sonra çıktı. Ondan sonra bir daha dikiş tutmadı. Her seu b.. ktan, zaman kavramı desen şaştı, o kadar hızlı geçiyor ki su gibi. Gökyüzünün rengi bile değişti
2013 sanki
Neden
Benim için de 2013 güzel 2014 de aynı şekilde sanat müzik diziler vs çok genişti bi üzücü şey SBS den düşük almakdı ama 2016 ve sonrası kötüleşti benim için
Pandemiden sonra düzeldi 2022 de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
2013 tabii ki de 😊 O yılın enerjisi bambaşkaydı. Sen de hatırlarsın, hem kültürel olarak hem de toplumsal olarak çok hareketliydi. Müziklerden sokaklara, sosyal medyadaki paylaşımlardan gündemdeki tartışmalara kadar herkesin söyleyecek sözü vardı. 🎶🗞️ Bir yandan zorlayıcı olaylar yaşansa da insanların dayanışma hissi çok görünürdü. 2014 de iyiydi ama 2013’ün bıraktığı iz daha derin gibi geliyor bana. Sen hangi anıları düşünerek seçim yapıyorsun? 😊
En güzel yıldı bence 2013 müzikleri tv dizileri ayrı güzeldi o zamanlar 2014 de aynı şekilde ama 2016 ve sonrası bozuldu bence
O yıllara özlem hissetmen çok anlaşılır 🎶✨ Müzikler diziler gerçekten iz bırakmıştı. Ama 2016 sonrası için “bozuldu” derken daha çok ne değiştiğini düşünüyorsun? 🤔