21 yaşıma kadar ne param ne arkadaşım olmadı ve her gün işkence gördüğüm rezil anne babam oldu. Allah beni sevmiyor mu?

Kapalıyım namazlıyım kul hakkı yemem. Çok güzel bulunan bir kızım. Hayatımda tek bir gün bile güzel olmadı. İlk defa bir flörtüm oldu ona da kırıldım engelledim aylarca gelmmedi. O beni ben olarak seviyordu sanki saplantılı gibiydi. Ne biliyim tesettür modellik yapmak istedim gittiğim yer otelde kalıcaksın diyip kendi evinde kaldırdı ama tırnağımın ucuna zarar gelmeden çıktım ordan sabah olunca. Ailem de bundan dolayı beni adeta hançerledi amxcamlaer niversiteden alın dedim o rezikl anne babam çok iyi bi şeymiş gibi bir haftadır üni okuduğum şehre döçnemeden onların yanında duruyorum. Telefonumu da aldılar. Şuabn gizli gizli internet cafeye geldim.
Güncellemeler
+1 yıl
*amcamlar üniversiteden alın dedi.
olucaktı.
Güncellemeler
+1 yıl
Kırmızı odadaki Alyanın hayatı gibi bir ailem oldu ama ben onun gibi mirasla karşılığını alamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaş yorum yapmış sorumu şimdi yine görmeme sebep oldu. Öncelikle üniversiteme geldim, annemde arayıp ağladı kızım niye habersiz gittin ciğerim yandı ağlamaktan dedi ve babamlara telefonumu göndertti. Şimdi annemle aramı düzelttim. Ama bana yıllarca o kadar kötü davrandı.
21 yaşıma kadar ne param ne arkadaşım olmadı ve her gün işkence gördüğüm rezil anne babam oldu. Allah beni sevmiyor mu?