Merhaba benim ölen kişi hakkında borçlar ve mirası danışmak istiyordum?

Merhaba arkadaşlar ocak 20 sinde dedem vefat etti ve kendisinin 4100 lira kredi kartı borcu vardı 6 çocuğu var bide dedem ölmeden yatağa düştü yatağa düşünce felan biz baktık 6 çocuğu var dediğim gibi ve vefat ettikten sonra ölüm parası varmış ölüm parasına başvurduk ama 6 ya bölündü ölüm parası normalde biz kredi kartı borcunu ödeyecektik ancak 6 ya bölününce ölüm parası ödemedik bizi dün kredi kartı borcu için banka aradi borcunuzu mirasçılar sizsiniz borcunuzu ödeyin dediler aksi halde icraya vereceğiz dediler dedemin telefonu bizde takılı bu arada telefon nosunu kullanmanın cezası var mı hattını yani bizde verin icraya dedik ölüm parası çünkü 5 bin lira felan fazlasıyla yetiyor bizde kardeşlerine dedik babamın 6 kardeşi var 3 ü kabul ettiler ölüm parasını vermeyi diğer 3 ü kabul etmedi bizde o yüzden icraya verin dedik dedemin üstüne bir tane tarlası var ve ikametgahı bizim evin uzerine haciz geldiğinde bizim eve mi gelecek nasıl işleyecek olaylar bilen biri yardımcı olursa sevinirim ev bizim üzerimize dedemin değil kredi kartı borcu felan bundan sonrası nasıl işleyecek tesekkurler
Merhaba benim ölen kişi hakkında borçlar ve mirası danışmak istiyordum?