Eğitim & Kariyer Bir akrabanız vefat ettiğinde miras işlemleri için ne yapılmalı? kalbime-gelen-nur Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ve vefat eden kişi mal varlığını başkasına bağışladı ise ne yapılabilir? Bir akrabanız vefat ettiğinde miras işlemleri için ne yapılmalı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Huzurluhuzursuzz Takip Et Yoda Yaş: 72 , eic 53% +1 yıl Ya vefat eden kişinin mirasi zaten geride kim. varsa hemen ona ya da onlara veriliyor. Uzun bı işlem aslinda bir. haftalik işi var 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 1. Derece akrabaların dava açma hakkı var miras için başkasına bırakılsa bile 0 4 Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl İste biraz açıklar mısın? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Avukat bulup miras davası açmak lazım ortada vasiyetti olsa bile 1. Derece akraba mirastan pay alıyor genelde dava ile Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
WattérCUK Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl mirası ile altından neydi lan ismi unuttum hani bi taşta isim yazar ya ondan alabilirsin :d 0 3 Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl Sabah sabah tekila mi içtin? Yorumla WattérCUK +1 yıl Ciddiyet bana göre değil trolldeyim ayrıca yok bira içtim MÖTMÖRÇÇÖTMWÇMÖEWÇÖMEW Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl Bira gariban içeceği hiç içmem alkole karşıyım Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl ölen kişinin mirası bağışladığına dair kanıt var mı? 0 0 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Fikih hocasina sorardim.. miras konusuna vakif degilim. 0 0 Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl O başkasını bulup öldürün 😎 0 7 Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl 😅 iyi fikir zaten adalet güzel işliyor bir iki seneye çıkarım Yorumla Kayda +1 yıl O mirasla ülkeden kaçarsın Fikri ben verdiğim için beni de görürsün Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl Sende gel benimle suç ortağı lazım Yorumla Kayda +1 yıl Nereye kaçacaz😂 Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl Hangi ülkeye gidelim... Azerbaycan a kaçalım. Yorumla Kayda +1 yıl Suçlular tayland a gitmiyor muydu ☠ Yorumla kalbime-gelen-nur +1 yıl İngilizcen var mı ;)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya vefat eden kişinin mirasi zaten geride kim. varsa hemen ona ya da onlara veriliyor. Uzun bı işlem aslinda bir. haftalik işi var
1. Derece akrabaların dava açma hakkı var miras için başkasına bırakılsa bile
İste biraz açıklar mısın?
Avukat bulup miras davası açmak lazım ortada vasiyetti olsa bile 1. Derece akraba mirastan pay alıyor genelde dava ile
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
mirası ile altından neydi lan ismi unuttum hani bi taşta isim yazar ya ondan alabilirsin :d
Sabah sabah tekila mi içtin?
Ciddiyet bana göre değil trolldeyim ayrıca yok bira içtim MÖTMÖRÇÇÖTMWÇMÖEWÇÖMEW
Bira gariban içeceği hiç içmem alkole karşıyım
ölen kişinin mirası bağışladığına dair kanıt var mı?
Fikih hocasina sorardim.. miras konusuna vakif degilim.
Bağışlamissa bişey yapamazsınız
O başkasını bulup öldürün 😎
😅 iyi fikir zaten adalet güzel işliyor bir iki seneye çıkarım
O mirasla ülkeden kaçarsın
Fikri ben verdiğim için beni de görürsün
Sende gel benimle suç ortağı lazım
Nereye kaçacaz😂
Hangi ülkeye gidelim... Azerbaycan a kaçalım.
Suçlular tayland a gitmiyor muydu ☠
İngilizcen var mı ;))
Ölene üzüleydiniz bi hemen miras miras