Yardım edecek biri?

Babam her köye gittiğimizde herkese iftira attı senin kızın benim babamdan sen babamla ilişki yaşadın annem or.. gibi dövdü onları dna testi istedi 6 sınıfa gidierken brisi tarafından zorla tecavüz edilmeye çalıştım ama hiçbbirşey olmadı aileme söleyemedim sonra öğrendiler beni 1 yıl sonra öğrendiler 7 sınıfta ailem bana yemek vermiyor 7 sınıftan lise sona akdar evde tutuyorlar baskıalrı daha çok artıor saçlarım neredeyse hiç kalmadı evde dur dur çok sıkıldım piskolojim bozuldu ookulda kaldıgım için hocalar mecburen açık liseye kadetti para cezası gelcegi için açık liseye giderken 3 defa polise gittim sadece bu uyüzden beni ailem ile barıştırın babam herşeyi para olarak görüor mal davası vs karakola gleirlekn bile beni işimden eetin gibi sözler sölüyor bana para veriyor karakolda gelmem için çıkınca geri alıyor polise ailemle beni barıştırmalarını istedim 3 defa barıstık ama eve geçince gene aynı olduk nerdese 4 bucuk yıldır evdeyım arada annem açık liseye götüor geri getirior belki düzellirle diyorum aama düzelmiyorlar sizce ne yapmalıım bana fikir sunarmısınız kaçmayı düşünüorum 2 adır bu aklımda ama nasıl kaçccam vs hiç bir şey bilmiorum
Yardım edecek biri?