Tesettür modeliği çekimi için gittiğim yer kötü çıktı ve ailem beni üniversiteme göndermiyor. Ne yapmalıyım?

6 yıldır anne demediğim bi annem var. Her gün durduk yere küfür ederdi saatlerce. Babam da deli küfürbaz ama babm eskiden annem kadar kötü değildi 2 yıl önce annem babamı boşanmakla tehdit edince babam sebepsiz yere anneye yalakanlanmak için beni dövdü hem de yolun ortasında ve görenler dayak bittikten sonra polis çağırdı. Bir kere de o annemden 18 yaşıma girince kaçmıştım ama terminaldekii polislersiyaset adamı amcamı aradılar ve sanki beni kurtracakmış gibi buldu ama keşke bulmasaydı çünkü yine annemin yanına döndüm ve hayatımdan 3 sene daha kaybettim.. Geçen yılise bu deli aileden kardeşim benim başımdan aşağı bir kova su döktükten sonra kafama kepçe fırlattı o kadar kokuyodum ki o bir metal her şeyi yapabilir. Kafamı elimle korudum ama resmen acıdan kandan elim kesildi, annem bu sırada odada yanımda ve durdurmuyor çocuğu, çocuk yarım saat sonra tekrar 2 kepçe daha eline alıp gelmiş kapıma. Kapının arkasına geçtim ve o 1.90 boyundaki erkek kardei, min arkasından kapıyı tuttum yarım saat boyunca öyle tuttum çığlık atarak yardım isteyerek ve çocuk o 2kepçeyi de tker teker fırlattı en sonunda kimse yardım etmeyince polisi aradı ve polis geldi ama şikayetçi olmadım.3 gün sonra üniversite okuduğum şehre gittim 8 aydır orada yaşıyordum ve zor geçiniyodum yurtta kalıyodum. Kapalıyım tesettür modelliği yapmak istedim birkaç yere başvurdum ve bu bayram sonu başka şehirden çağırdılar kesin dediler otelde misafir edileceksiniz 3000 lira atı yol dediler. Gittim o benimle konuşan eleman beni sabaha kadar bekletti evinde bekletti ajanstan gelecekler diye ve sabaha kadar hiç uyumadım sabahsa cafeye git 5 dkya geliyorum yazdı gittim 2 saat bekledim yok. Beni birgün boyu mahvettiniz hep beklettiniz yalan söylediniz olmasa da ücreti ödeyecekler dediniz dedim yol paranı veririm git dedi. Artık inanmıyorum siz atmadan gitmem dedim abiye.2 saat boyu o da yok ve polise sordum şikayetçi olmalı mıyım diye oldum ve anında siyasetçi amccamı polis aramış amcam da bu kaçıncı polis olayı sen kimsin ahlaksız utanmaz dedi ve beni babannemin evine götürüp orada tuzağa düşürdüler hala denen de gelmi hep o konuştu köpek nalet suratlı Çok yaşa şu sütüne bak dedi. Üstümü bile ksıkanıyo güzelliğimi kıskanıyo çünkü ben beyaz tenli mavi gözlü düzgün tipli biriyim onunsa çirkin bulunan 28 yaşında evde kalmış kzı var. Galiba o yüzden kuduruyo o kadar kdurdu ki hep namusuma laf etti cahil dedi ki burada bu kadar amca şu kıza kalkıp 2 tokat atmıyorsunuz dedi. Allah uzun ömür versin dedi tükürmeye kalktı. Sonra cahil sülalem babama telefonunu al bunun okuldan al otursun annesine babasına itaat etsin dediler öyle işte şu an okuluma gidemedim telefonum yok ve günlerdir çok hastayım o işe gitmeden önce üşütmüştüm orada daha da ateşim çıktı ve ateşim olmasına hasta olmama rağmen o hala denen o kadar şey yaptı.
Güncellemeler
+1 yıl
sizce rzil mi oldum? Toplam 3 kez polislik olayım oldu. Bu olayın benim için hayırlı bi tarafı var mıdır
Güncellemeler
+1 yıl
babam dedi ki sevgilinle kaçıp skişsen bundan iyiydi
Güncellemeler
+1 yıl
kaçtım geldim okulaa sonunda
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime anlatmalı mıyım?
Tesettür modeliği çekimi için gittiğim yer kötü çıktı ve ailem beni üniversiteme göndermiyor. Ne yapmalıyım?