Utamgaç, pasif, dışlanan, değersiz bir böcek gibi hissediyorum?

Merhaba arkadaşlar, benim ciddi bir sorunum var, ben kendimi bildim bileli utangaç, pasif ruhlu, sıkıcı bir insanım ilkokuldan tut üniversiteye kadar herzaman sosyal çevremden bağımsız yalnız tek başımaydım ve insanlarda beni böyle kabul edip kimse tek kelime dahi konuşmazdı ve heryerde durum böyle olduğundan insanlardan nefret etmeye başladım, dışarı çıkarken sanki herkes bana bakıyormuş gibi ister istemez kasıyorum kendimi, beğendiğim bir ürünün fiyatını bile soramıyorum, birinden bir şey istemem gerekse 1000 defa düşünüyorum, okul bitti işe giremiyorum, bikaç kere işe girdim ondada bana mobing uygulandı , insanlardan sosyal yaşamdan bukadar uzakta kaldığımdan dolayı artık agerofobide (sosyal fobi) başladı metroya, tramvaya binemiyorum, evden uzaklaşamıyorum dışarı çıktığım gibi başım dönüyor, bu sıkıntımı yakınlarıma söylemeye bile utanıyorum, yalnız dışarı çıkamadığım için psikoloğada gidemiyorum başkalarınada gel demeye çekiniyorum desemde kimse beni önemsemez çünkü böyle bir ailede yaşıyorum, insanlarla konuşmak muhattap olmakta istemiyorum her şey kabusmuş gibi geliyor ayrıca parasızım bir şey yapmayada imkanım yok, aklımdan çıkmak bilmeyen bir intihar düşüncesi var , utangaç, pasif, konuşmayı dahi bilmeyen, değer görmeyen, sanki s. edilmiş bir hamam böceği gibi hissediyorum. İçim bi nebzede boşalsın diye buraya yazma ihtiyacı hissettim eğer bir görüş bildirirseniz sevinirim gelen bir bildirim bile beni bi anlık mutlu eder.
Utamgaç, pasif, dışlanan, değersiz bir böcek gibi hissediyorum?