Güncellemeler
+1 yıl
Guzel bir taktik verin uygulayayim ne yapardiniz bu gibi bir asagiliga? Yaptiginin aynisini ona karsi yapmam gerek birsey soyleyip onu yalanci ve kotu gostermem gerek.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onun gibi ørorspu ruhlu olmadigim icin ne yapacagimi bilmiyorum neden hep boyle kásarlarla karsilasiyorum anlamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güneş balçıkla sıvanmazz dostum ya daa;
Altın çamura düştü diye değerden düşmezzz...
Kaliteni sen belirle yani. Konuşsunlar bırak.
Aslinda ben boyle srtuklere cokta kafa yormam ama bakiyorum sinirlerime dokunuyor artik ve bir tek bana yapmiyor baskasi var ona da ayni sekilde davraniyor. Elime firsat dustukce kotuluyorum bu pisligi, ama bu yeterli degil baska bir sey yapmam gerek akli basina gelsin diye.
Hiç bir şey yapmazsan eğerr daha başarılı olursun.
Öyle zaten çaresizlikten hiç bişey yapamıyorum, çalışıp evi geçindirmem lazım
Kazdiğı kuyuyo düşürürüm
ne yapardin mesela?
Açığını yakala ve işi bitir
Bı sure aonra dayanamayıp istifa ederdi benim gibi
Yok guzel bir ders vermem gerek bu asagilik... e birisi bunun dersini vermezse daha da kduracak yoksa.
Haklısın ben kaldiramadim
Bu benim ikinci calistigim yer ve ilk isimden sirf boyle kopekler yuzunden ayrilmistim cok saftim ama bu sefer boyle igrenc mahlullara yerini gosterme zamani.
Baş edebiliesen iyi olur
2 ay oluyor koyden sehire geldigi valla agzim acik kaliyor nerde ogrendi bu kadar pcligi koyunlar falanmi ogretti koyde dusunmeden edemiyorum 😆
😂😂😂
İlgilenmezdim
seni is yerinde mudure ve calisanlar yaninda haksiz gosteriyor bir seyler yapip bunu senin yaptigini soyluyor manipulasyon uyguluyor. Bir sey yapmazmisin?
Bu tür fesat kişiler zaten bellidir pek itibar edilmez gerekli açıklamayı yap geç ugrasirsan sen haksız cikarsin