Para & Ekonomi Sermayemiz olsa ne iş yapardınız? is_insani Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkesin bir düşüncesi vardır para olsa şunu yaparım dediği Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sermayemiz olsa ne iş yapardınız? Sermayemiz olsa ne iş yapardınız? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kumaşlarla ilgilenmeyi seviyorum. Terzi filan açardım belgem zaten var hdıfzhlgzykf butikte olur belki ama terzilerin yaptığı şeyler hojuma gidiyor 0 2 Yorumla is_insani +1 yıl Kazancı çok yüksek bir iş değil diye düşünüyorum uzaktan Yorumla Occus +1 yıl Seviyorum dediğim gibi. Kazancı yüksek diye seçmedim Yorumla
senanlatdinliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kitabevi ya da sahaf açmayı çok isterdim 0 1 Yorumla is_insani +1 yıl Çok manevi duygu içeren bir seçim bravo Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Faize koyar yerdim ugrasmadan 0 4 Yorumla is_insani +1 yıl Kolaya kaçmak bu ve garantisi yok Yorumla cicimxs +1 yıl Asıl iş kurmanın garantisi yok batınca ne olacak en azından faiz garanti Yorumla is_insani +1 yıl Sonunu düşünen kahraman olamaz 😂 Yorumla cicimxs +1 yıl Olmaya gerek yok zatenn Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Parayı parayla işletirdim. 0 2 Yorumla HüseyinnCaNN46 +1 yıl Nasıl yapardın Yorumla yorgunyalniz +1 yıl @HüseyinnCaNN46 Altın dolar kripto, yöntem çok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kumaşlarla ilgilenmeyi seviyorum. Terzi filan açardım belgem zaten var hdıfzhlgzykf butikte olur belki ama terzilerin yaptığı şeyler hojuma gidiyor
Kazancı çok yüksek bir iş değil diye düşünüyorum uzaktan
Seviyorum dediğim gibi. Kazancı yüksek diye seçmedim
Kitabevi ya da sahaf açmayı çok isterdim
Çok manevi duygu içeren bir seçim bravo
Faize koyar yerdim ugrasmadan
Kolaya kaçmak bu ve garantisi yok
Asıl iş kurmanın garantisi yok batınca ne olacak en azından faiz garanti
Sonunu düşünen kahraman olamaz 😂
Olmaya gerek yok zatenn
Parayı parayla işletirdim.
Nasıl yapardın
@HüseyinnCaNN46 Altın dolar kripto, yöntem çok.
Faiz