Yeni evliyim 8 ay oluyor , beraber oturuyoruz , benim gibi birde eltim var , ne benimle nede eltimle anlaşamıyor. Sürekli laf sokuyor ve kendisini bizimle yarıştırıyor. Herkesin içinde bizi bozuyor, ellerimizle aramıza giriyor. Çok geçimsiz bir insan. Madem paylaşmak istemiyorsun neden evlendiriyorsun?
Sürekli ellerimizi bize karşı dolduruyor oğlum yüz verme sakın , kendisini vazgeçilmez sanmasın diye yazışmalarını yakaladım. Nikahtan önce çok iyi biri gibiydi ama evlenince işler değişti. Evde hiçbir işle ilgilenmiyor ben yapıyorum eltim geldiğinde de yardım ediyor. Sürekli şikayet edecek bir konu bulur ve sürekli ağrım var vs en ufak bir şeyi büyütür. Elle tutulur iyi bir yanı yok. Sürekli kızların eşime baktığını bana söyleyip sinirlendirme peşinde ( ne olsun istiyor anlamıyorum ) her kavgamız annesi yüzünden çıkıyor. Oğulları bize ilgili davransalar yokluğuyla oğullarını tehdit ediyor. Eltimle bana iftira atıyor , boşanmaya düşündüm napacağım bilmiyorum
Bana yol gösterin.
Sürekli ellerimizi bize karşı dolduruyor oğlum yüz verme sakın , kendisini vazgeçilmez sanmasın diye yazışmalarını yakaladım. Nikahtan önce çok iyi biri gibiydi ama evlenince işler değişti. Evde hiçbir işle ilgilenmiyor ben yapıyorum eltim geldiğinde de yardım ediyor. Sürekli şikayet edecek bir konu bulur ve sürekli ağrım var vs en ufak bir şeyi büyütür. Elle tutulur iyi bir yanı yok. Sürekli kızların eşime baktığını bana söyleyip sinirlendirme peşinde ( ne olsun istiyor anlamıyorum ) her kavgamız annesi yüzünden çıkıyor. Oğulları bize ilgili davransalar yokluğuyla oğullarını tehdit ediyor. Eltimle bana iftira atıyor , boşanmaya düşündüm napacağım bilmiyorum
Bana yol gösterin.
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bir yol izleyebilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu devirde birlikte yaşamak nedir ya.. kendi evinize çıkma şansınız yok mu?
Saygıda kusur etme hep uyum sağla ama bir annn öncede evden ayrılmaya bak..
Eşine annesiyle oturmak istemediğini, ayrı eve çıkmak istediğini söyle.
Eşine boşanma konusunu açabilirsin, ortaklaşa karar alın. Onun anladığı dilden konuş. Ama sabretmek senin kârına olur, bu da senin imtihanın.
Evi ayıracaksın işte neyi düşünüyorsun daha?
Bedava ev dağıtıyorsun sanırım, bana da ver bir tane.
@nabercnmnapıyosun Nerenle okuyorsun yorumları?
Arkadaşım, evi ayırma fikri sadece senin aklına gelmemiş olsa gerek. Sence mümkün olsa evi ayırmazlar mıydı? Akıllarına gelmemiş gibi neyi düşünüyorsun daha şeklinde soru sorman komiğime gitti açıkçası.
@nabercnmnapıyosun arkadaşın değilim. Evi ayıracak maddi özgürlükleri yoksa evlenmeselermiş, madem evlenmişler ve anne baba parası yemek tatlı gelmiş o zaman da zırlamasınlar.
Ayrıca yorumlarını kendi görüşünde, fikirlerini merak eden insanlar için yazarsan iyi olur. Ben fikrini hiç merak etmiyorum çünkü.
Ne yapıp edip onunla evleri ayırmaya bak böyle giderse yuvanı yıkacak gibi duruyor
Boşan gitsin.
Ona yalvar
Kaynana ile aynı evde yaşamak pişmanlıktır
Kocan ne diyor bu duruma?
Opucukle