Babam vefat edeli 1 ay oldu. Bakin sadece 1 ay hala içimdeki yangın dinmemişken herkes nasıl bu kadar kolay atlatabildi de para derdine düştü? Ablamlar bir yandan kendi payımızı isteriz diyorlar boşanıp babamın aylığıni alacaklarını söylüyorlar. Amcamlar evimize misafir gelir gelmez gelmek istiyorlar. Herkes bizi çok zenginledi diye. biliyorlar ama hala benim aldığım asgari ücret ile geciniyoruz. Ablam evden hakkını vermeyecekmis babamın arabasını da alacakmış. Ben evli değilim o evli ve hala daha bu eve karışıyor. Kardes mi kalleş mi bilmiyorum. Annem sus diyor bana ama konuşmak istiyorum. Amcam yıl da 1 defa gelirdi eve şimdi bize her misafirce gelecekmiş haber verecekmişiz sen kimsin ya? Lütfen akıl verin. Burdan başka bir şehre taşınamıyoruz. Bunlar pesimizi bırakmıyor daraldım ve bıktım. 2 ablam var ikisi de alıyla daha 1 lira hakkı kalsa alıyor aklım almıyor ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
atla arabaya çık git. boşanıp maaşa çökerse de sgkya bildir anasının gözü gibi ceza yer üstüne hapis cezası bile alır
Ne desem kim inanır ki
resmiyette cezası var ne desem değil
Onlar her şeyi biliyorlar hukuki olarak benim hicbir bilgim yok
canim ablanjn evden hakkinj vermemesi normal.. orada onunda hakki var. Ama evde suanda siz oturuyorsaniz birsey yapamaz. sonucta senin de hakkin var, o da gelip oturabilir. Amcan ne alaka.. eve sokmayin bence
Evin değerini ölcturup sana hakkın kadarını veririm dedim Olmaz imza atmam bir yere diyor bütün her yer ablamın evimizi de parayı da elimizden alacağını konuşuyor
simdi evde pay sahibi.. ama evinizi elinizden alamaz. evde pay sahibi ve bu da onun hakki. size satin ve evden çıkın diyemez cunku evde sizin de payiniz var, sizi evden çıkaramaz. Asla. Rahat olun, rahatca oturun. Ilerde satmak isterseniz ozaman herkes payini alir cekilir.
ama amcani eve sokmayin.. ne bu boyle
Annem kimseyle ara bozulmasın diye onu da yapar
amcan da kurulur eve asil hepinzi atar en sonunda.. anen aklini basina toplasin..
Umarım toplar
Amca ne alaka paymi istiyor birde ne kadar para ki bı ev araba başka bir şey var mı hem babandan geriye kalanlar sizlere anca yeter
Var bir seyler fakat herkes çok güzel evlatlık yapmış gibi hemen babamızdan bize kalmış hak diyebiliyorlar
İyide anneniz var evde evlenmeye kişiler var bunlar nasıl gecineck
şu an ben çalışıyorum asgari ücretle özel okulda babamın aylık emekli maaşına bile göz diktiler 😔 annemin de reşit olmayan kardeşimin de ne kadar alacağını hesaplamışlar
3 kişi sinz ona rağmen tam cahil akrabaların var
Benim annem yalnız kalmış emekli babadan mal var hiçbirimiz lafını bile acmayz annem hayatta olduğu sürece konusmk hiçbirimiz in haddine bile degil
Ablamlar babamın parasını istiyorlar işte evlat...
kan bağı laneti diye bir şey var.
çekeceksin.
aynı kandansın diye de herkes sana iyi olmuyor maalesef.
Kesinlikle
ev kimin
Babamındı
amca ne alaka
Işte babam olse bile amcam da bizim babamızmış tövbe
amcaya hak düşmez
Annem diyemiyor ki babannem arayıp dayatıyor gelsin amcan diye
sert ol ters davran
Annem konuşma hakkımı helal etmem diyor
annenınhaberı olmasın zaten cocouk deyılsın sana destekcı yokmu sevgılın falan
Sevgilim de ayrı havalarda annemle yan yana getirdim evliliği erteliyoruz diyince yüzü falan değişik oldu sonrasında bitirmeye çalışıyorum bir de onunla uğraşıyorum annesi bas sağlığı için arıyor gülerek cevap veriyor sınır oldum uğraşamam hiç
desene senı anlıyan kimse yok teksin sen iyi bir kızsın görusum hangi sehırdesınki
Önemi yok ki 81 ilin bir yerlerinde çile çekiyoruz işte
allahyardımcın olsun ne dıyım
Amin inşallah