Şubeye gidiyorum e haciz diyor vergi dairesine yönlendiriyor, vergi dairesine gidiyorum haciz bürodan ise üzerinde bir haciz görünmüyor deyip tekrar şubeye yönlendiriyor. Başına daha önce bu durum gelen ve çözebilen var mı? Ne ziraat bankası ne de vergi dairesi çözemiyor.
benimde blokeydi 1 saat öncesine kadar. Anlam veremiyordum. 1 hafta içinde ziraat 50 mesaj attı. Heralde taktılar bana sanıyordum ama youtu. be premium ödemelerimde şifrem kopyalanmış ziraatte bunu anlamış hesaplarımı blokelemiş. Tebrik ediyorum. Lanet olasıca youtu. be 😡 nasıl bi güvenlik zaafiyeti bu
Kamu bankası hesabına yine haciz komuş haciz olsa dahi dilekçe yazıp genel müdürlüğe bildirmeleri gerek ama dur yaaa uğraşma çünkü hükümetin parası yoktu eee yolsuzların bankasın da olur böyle şeyler.
Sorma dım ki zaten ben de bu hükümetten hiç memnun değilim. Yurt dışına emlak satışını yasal yapmış. Türkiye yi şirket gibi yönetiyor CEO şirketin bütün avantajlarını kendi ve partisi için kulanırsa o şirket batar Biz işçiler de böyle sap gibi kalırız bari tazminat verse de şirket ten atsalar 😀
Atayım tabiki. Görün yayın abi bu rezilliği. Sebepsiz yere e haciz konuluyor bakıyorum hacizi kaldırmak için 900 TL para ödemesi istiyorlarmış. Allah b. elasını versin hepsinin.
Ya en büyük örneği çok uzakta değil mesela bekçilik başvurusu açılmış 2000 kişi alınacak 1 milyon kişi başvuruyor neredeyse. Sınav ücreti ise 340 TL. Büyük bir soygun bu.
Vergi dairesinden kağıt alıp şubeye götürmeyi denedinizmi?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vergi dairesi de ziraat şubeden kağıt bekliyor, ziraat şube ise üzerine sadece bildiri numarası görmüyor diyor bununlada bir şey yapamazlar diyor. Birine çoğu alanda bağlı iki kurum ama kendi işlerini çözemiyorlar şaka gibi.