Para & Ekonomi Ziraat Bankası kayıtlı alıcılar nasıl silinir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Önceden para atmıştım. Kayıt etmiştim. Ama şimdi silmek istiyorum bulamadım bir türlü. Siz biliyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl güncel Ziraat Bankası kayıtlı alıcılar nasıl silinir? Cevapla Banka Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Menü Para transferi Silmek istedigin kişiyi seç alt tarafta sil var ona basınca siliniyor 2 0 Yorumla
Selim2237 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Menü para transferi aşağıya kaydır kayıtlı alicilarim silmek istediğin kişinin üstüne tıkla orada kaydı sil seçeneği var geçmiş olsun bu bilgi ziraat bankasi için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaldı mı böyle sevgili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Atmadım ya bişey denemek için eklemiştim eskiden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Menü Para transferi Silmek istedigin kişiyi seç alt tarafta sil var ona basınca siliniyor
Menü para transferi aşağıya kaydır kayıtlı alicilarim silmek istediğin kişinin üstüne tıkla orada kaydı sil seçeneği var geçmiş olsun bu bilgi ziraat bankasi için
Silinmiyor herhalde.
Kaldı mı böyle sevgili
Atmadım ya bişey denemek için eklemiştim eskiden