2006 yılından beri binlerce insanın rüyasına girmiş birisi. Bir aralar o kadar yaygınlaştı ki afişler bile asıldı. Birçok insan sık sık gördüğü için robotik resmini çizdirdiler.Binlerce kişinin rüyasına giren işte o adam:Bazıları rüyasında bu adamdan korkuyor. Bazıları ise adama âşık oluyor.
Herkesin rüyasına giren bu adamı siz de rüyanızda gördünüz mü?
Gerçek hayatta ona benzeyen adam gördüm kule sitenin oradaydı yanında bir çocuk vardı iç sesim onu kaçırdığını diyordu onu tek ben gördüğüm için stres oldum en azından yanımda teyzem ve ark vardı o yüzden fazla korkmadım şu an uyuyamıyorum o çirkin adamın yüzü aklıma geliyor onu gördüğüme yemin edebilirim
Daha sonra annem bir kağıt gösterdi onun robotip resmi vardı tabiyki bana sordu hatırlamıyorum dedim ve kağıtta bilinmeyen bir dille bir şey yazıyordu üstü katalalanmıştı uyanınca herşeyden habersiz durduk yere ağladım baya tedirgin oldum bundan sonra annem gösterdi ama kağıdı önemsemeyip çöpe attı
şu an uyuyamıyorum çok uykum var ama o lanet olası pkklılara benzeyen adamın tipi aklımdan gitmiyor onun kaçak bir PKK'lı olduğunu düşünüyorum çünkü onlara benziyor herkesin o adamı görmesi tesadüf değil
Psikiyatriye giden birisi sürekli bu adamın rüyalarına girdiğini söylüyor. En sonunda robotik resmi çizdiriliyor. Aynı resim bir başka psikatrinin de masasında görülüyor. Birçok insan bu adamı rüyasında görmüş. Yakın zamanda yine gün yüzüne çıktı. Sırrı çözülemedi hâlâ
Ben eskiden hiç rüya görmezdim vurur kafayı yatardım sabah direk kalkardım simsiyah melankolik bir uyku halim vardı şu aralar hayal gücüm fazla atağa geçti gör bak sabah anlatırım bu sineği rüyamda görürsem
Korkmicaklardı çünkü adamın suratının proporsiyonları normal dışı. İnsan beyni proporsiyon dışına çıkan insan figürlerinden korkar. 1) Adamın ağzının genişliği normal bir insanda olması gerekenden çok daha geniş ve ağzı burnundan fazla aşağıda. 2) İrisleri aşırı büyük. Aynı şekilde gözleri de... Bir de gözleri birbirinden uzakta. Uzaylı hissiyatı veriyor. 3) Yüz orantısı da normal değil. Yanlara doğru fazla geniş. Kafası üstten basık.
Rüyasında bunu gören kadınların bazıları, adamın kendilerine iltifat ettiğini ve romantik davrandığını söylüyor. Bu sebeple rüyada âşık oluyorlarmış adama bazıları. Siz de âşık olursanız kâbus olmaz sizin için. Müsterih olunuz