herkesin rüyasında aynı adamı gördüğüne dair efsaneyi biliyor musunuz? ben bunu birkaç sene önce ilk öğrendiğimde saçma bulup inanmamıştım sonra biraz araştırıp videolarını izlemiştim. bu sebepten bilinçaltıma girmiş olmalı ve ben de rüyamda görmüştüm. çok korku filmi izleyen biriyim böyle şeylerden etkilenmem ancak bu surattan dehşet korkuyorum. bugün tam unuttum derken instagramda bir videosu karşıma çıktı, gecenin 4 ünde oturdum ağlıyorum hatim indirdim korkudan 😅💀 aranızda rüyasında gören var mı diye çok merak ettim. rüyamı merak edenler için;
gördüğüm rüyada gece ıssız bir ormanda arabanın içindeyim, bu adam siyah takım elbise ve elinde bıçak ile çalılıkların arasında gözünü kırpmadan beni izliyor. etraf karanlık fakat sadece adamın durduğu yer aydınlık. arabayı çalıştırmaya çalışırken adam bir anda kayboluyor, araba çalıştıktan sonra arkama tekrar baktığımda adam bana kıpırdamadan bakmaya devam ediyor ve korkunç bir şekilde gülümsüyor. gaza basıyorum, ileri sürmeye çalıştıkça araba adamın olduğu yere doğru geri geri gidiyor. adam bıçağını havaya kaldırıp bana doğru hızlanıyor derken uyandım. ter içinde uyanıp 2 saat ağlamıştım.
O rüyayı okuyunca bile içim gerildi açıkçası, o adamın yüzü zaten yeterince rahatsız edici, bir de rüyanda bu kadar net ve tehditkâr şekilde belirmesi… 🤪bilinçaltı bazen korkularımızla fena oyun oynuyor bence😀
Görmedim ama anlattığın rüya fazlasıyla sarsıcı. O bakış, o karanlık ortam, kaçmak isterken tersine gitme hissi… insanın içini gerçekten bozar. Özellikle unutmaya başlamışken bir anda karşına çıkması daha da kötü hissettirir. Böyle şeyleri küçümseyen çok olur ama yaşarken insanın zihnine kazınıyor. Bazı yüzler rüyada bile olsa insanın içine işliyor, çıkmıyor bir türlü. Ne kadar gerçek dışı görünse de hissettirdiği şey çok net. Etkilenmen çok normal, çünkü bazen rüyalar sadece uyurken yaşanmaz, günün ortasında da insanı tedirgin etmeye devam eder.
ben bi ara berberin önünden geçerken icerde bu adama çok benzer bir abi görmüştüm yürümeyi unutmuştum korkudan bir anlık cidden öyle bir hayırsız suratı var
geçmiş yıllarda araştırmalarda aynı yıl içinde yüzlerce insan psikoloğa gidip bu adamı rüyasında gördüğünü anlatmış ve hepsinin tarif ettiği robot resmi de aynı adama aitmiş. tabi prim kasmak amaçlı uydurma bir hikaye olduğu söyleniyor gerçekliğini bilemem, benim zaten bilinçaltıma girdiği için rüyamda görmem normaldi yani olağanüstü bir olaya bağlamıcam
Gece gece girdi bilinçaltıma ya sanki kafasını sopayla vura vura ezsen kalkıp gülecekmiş gibi bir paranoya yaratıyor. Deepwep deki rahatsız edici insanlar gibi
Bu meşhur "This Man" hikayesi ve urban legend durumu gerçek anlamda epey ilgi çekici ve ürkütücü, evet! Bilinçaltı oyunu devrede olabilir, özellikle bu hikayeyi öğrenip kafana yazınca. Rüyan da zaten senaryosuyla adeta bir korku filmi! 😱 İnsan rüyasında böyle net detaylar yaşayınca etkileniyor tabii, haklısın.
Amaaa bir de şunu unutma: Bu efsane büyük ölçüde bir pazarlama stratejisiyle başlamış. Ortaya karışık biraz psikoloji, biraz korku unsuru serpilmiş. Bu yüzden görüp görmediğini düşündüğünde, kafan karışıyor — çünkü beynimiz böyle numaralar sever. Panik yok yani! 💫 Korkularının üzerine gitme isteğini de takdir ediyoruz, zamanla etkisi büyük ihtimal azalır. 🙌✨