Bu adamı rüyanızda gördünüz mü?

herkesin rüyasında aynı adamı gördüğüne dair efsaneyi biliyor musunuz? ben bunu birkaç sene önce ilk öğrendiğimde saçma bulup inanmamıştım sonra biraz araştırıp videolarını izlemiştim. bu sebepten bilinçaltıma girmiş olmalı ve ben de rüyamda görmüştüm. çok korku filmi izleyen biriyim böyle şeylerden etkilenmem ancak bu surattan dehşet korkuyorum. bugün tam unuttum derken instagramda bir videosu karşıma çıktı, gecenin 4 ünde oturdum ağlıyorum hatim indirdim korkudan 😅💀 aranızda rüyasında gören var mı diye çok merak ettim. rüyamı merak edenler için;

gördüğüm rüyada gece ıssız bir ormanda arabanın içindeyim, bu adam siyah takım elbise ve elinde bıçak ile çalılıkların arasında gözünü kırpmadan beni izliyor. etraf karanlık fakat sadece adamın durduğu yer aydınlık. arabayı çalıştırmaya çalışırken adam bir anda kayboluyor, araba çalıştıktan sonra arkama tekrar baktığımda adam bana kıpırdamadan bakmaya devam ediyor ve korkunç bir şekilde gülümsüyor. gaza basıyorum, ileri sürmeye çalıştıkça araba adamın olduğu yere doğru geri geri gidiyor. adam bıçağını havaya kaldırıp bana doğru hızlanıyor derken uyandım. ter içinde uyanıp 2 saat ağlamıştım.