Psikiyatristten randevu alarak yanlış mı yaptım?

Ben surekli youtubeden psikologlari izleyip sorunlarimi halletmeyr calisiyorum hep ilerde durumum olursa psikologa gidecem diyordum gecen kuzenim devlet hastanesinden aldi bnde fırsat bu dedim bnde aldım fakat acaba dedim öyle bi durumum var mı boşuna mi gidiyorum? Şöyle ki sevdigim bi cocuk vardi vefat etti sonra hayatma biri girdi psikolojimi altüst etti cok kötü bi iliski yaşadım 3 yıl boyunca kurtulamadim asla sevgi görmedim surekli dost kazığı yedim hayatım boyunca hic doğru duzgun arkadaşım olmadi hep arkadas ortamım degisiyor yalnz hissediyorum babamdan nefret ediyorum hic sevgi görmedim ailemden ablam eşi tarafından öldürülmeye calsildi resmen ve kendisi engelli , evliliklerden erkeklerden sogudum asla hic erkeklerle konusmuyorum surekli herkesten ilgi bekliyorum biri beni sormayinca yuzume bakmayinca bile uzulup moralm bozuluyor herkes beni sorsun sevsin diye uğraşıp duruyorum sonra uğraştıgm icin yorulup agliyorum 2 kez sinava giriyorum ders calisamiyorum dusunmektrn hevessizlikten tabi arada güzel seyler de oluyor... vs sonra diyorum abartiyosun ya birşeyin yok derse sınav dönemindeyim diye böyle hissediyorsam insanların sorunları çok daha büyük benimki sorun mu bilmiyorum iptal mi etsem? Herseyle bas edebilirim ama arkadaş konusu beni cok yoruyor
Psikiyatristten randevu alarak yanlış mı yaptım?