Yoksa bunu gururunuza yediremeyip şikayet etmekten çekinir misiniz gücüm yetmedi diye falan
(Öyle bir planım yok sadece erkeklere de olsa ne yaparlar merak ediyorum)
(Öyle bir planım yok sadece erkeklere de olsa ne yaparlar merak ediyorum)
Bana geçen metrobüste bir kadın çarptı ve düşündüğüm tek şey neydi biliyor musun? Çok şükür ki çarpan ben değilim. Çünkü hemcinslerimin çoğunun sapkınlığı yüzünden kadınlar bizlere sapık adayı olarak bakıyorlar. Küçük çocukları bile sevemiyoruz artık.
Devir çok değişti bozuldu
22 yaşında olmuştu. O yaz askerden gelmiştim sevgilim daha askere gittiğimin 1. Ayında beni terk etmişti başka biriyle çıkmaya başlamıştı. Beni büyüten anneannnem vefat etmişti. Öyle moralim bozuktu ki ben de herseyden uzaklasmak icin bir çadır alıp antalyaya gitmiştim. Çadırıma kimsenin karışmayacagı bir koy buldum ve oraya yerleştim. Hergün en ucuz saraplardan alıp gece gumduz demeden iciyor denize giriyor ve sadece uyuyordum. Bir gece yanıma hollandali kadın geldi 40tan büyüktü ve hiç cinsellik duymayacagım bir kadındı. Gece ben sarhos olunca birlikte olmuşuz. Sabah uyunınca anlatip özür dilemişti.
Öyle sarhos oldugum icin birsey hatirlamadim ve yaşanmamiş olarak kabul ettim
Ulan öyle bir şey olsa Allaha her gece şükrederim. Ne şikayetinden bahsediyosun? Şikayet değil TEŞEKKÜR ederim lan resmen. Bi kadın tarafından tecavüze uğramak benim için bulunmaz bir nimet olurdu!!! Öyle bir şey yaşamışsın büyük nimet al öpüp başıma koyarım lan!!! Hayalim o benim hayalim hayalim en büyük hayallerimden birisi laaaaaannnnnnnnnnnnn
Deli misin
Cevap
13Cevap
bende öyle birsey olmazda turkiyede şikayet edenler var 2 3 yıl önce haberde gördum
Bunu yaşayan erkekler de var
Ederim bide spermlerimi aldıysa hayatım kayar valla
Bu mümkün degil erkegin istegi yoksa nasıl olacak akıllım😂
Bana edebilirsin tecavüz ciddiyim
Bir kadının bana gücünün yeteceğini düşünmüyorum. Bu kadınları güçsüz gördüğüm için değil yanlış anlaşılmasın
Yetebilir
Varsa öyle bir kadın gelsin tecavüz etsin üstüne bi daha etsin?
Nasıl ya
Dm gel istersen burdan açıklamayayım ha?
Hoşlarına gider ya
Şikayet ederim
Nerde bende o şans ksmsmsm
Bu sans değil
Biliyorum Allah korusun 80 lik teyze tarafından da tacize uğrayanilirim 😱😱😱
Yurt dışında olmuştu 5 kadın otobüs durağından adam kaçırıyor dağ başında taciz ediyor ödürüp parçalıyorlardı şikayet edebilecek kadar şansım olsa iyi
zorla şeyine mi oturucaz. töbe
Yoo arkama geçiceksin?
Nerde o günler keşke etse offf
Deli misin
Evet yap bana lütfen
Nasıl yapcaz
Sende is yok ya
nasıl ediyor
Zorlama
sen ben bşkası
denk insanla her şey yapılır
Nasıl kanıtlayacağız ki!