Lütfen okur musunuz hakli miyim?

Teyzem ben dogmadan ölmüş annemin kuzenini 8 9 yaslarina kadar teyze bildim annemle arasi acilana kadar bir dayim yurt dışında bir dayimla ayni sehirdeyim ayni sehirde oldugum dayim da 9 yaslarima kadar bana dayilik yapti o evlenene kadar amcam deseniz 6 yildir konusmuyorum babaannem de öyle halamin biri annemle babami ayırmaya çalıştı 12 yil önce kardesim dogdugunda her turlu kotulugu yapti diger halamla gorusmuyorum anneannem o gorusmedigim dayimi çok sever en çok bide onun cocuklarini onlada gecen yil küstum anneme yaptigi bir olaydan bu yil baristim ha bunlarda bana merakli degiller babam deseniz hep annemi aldatip okutmayı para vermeyi babalik sanmistir bunlar yuzunden ben 9 yaslarinda psikolojim fena bozulmustu cocuktum ya daha cocukluk arkadaslarimi kaybettim ben evimize misafir falanda gelmez anlayacaginiz hic bir sey gormedim hayati kendim ogrenmis oldum. Ayrica öz dedem annem kucukken ölmüş anneannem babamin amcasıyla evlenmiş bu yuzden amcam dayim kuzen falan oluyorlar birbirleriyle çok sıkılar umurlarinda degiliz yani kardeşimle ben. Şimdi de ben şehir dışında okuyorum son yılım ama burada kalmak istiyorum bu insanlardan dolayi memleketten nefret ettim neden beni sevmediniz diye gidip sormak istesemde belki ona dahi sevinirler ama neden ben diyorum milletin bazisi ailesi akrabasiyla cok cok iyiyken.
Lütfen okur musunuz hakli miyim?